Picnic şi distracţie în aer liber pentru copiii cu dizabilităţi

Zeci de copii cu dizabilităţi din centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj şi-au sărbătorit şi ei ziua de 1 Iunie.

În incinta Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale au  avut loc o serie de manifestări, ocazionate de Ziua Internaţională a Copilului.

Atât pe baza sportivă cât şi pe spaţiul verde din curtea complexului, frumos amenajate de personalul instituţiei, au avut loc activităţi recreative şi de socializare desfăşurate de copiii din centrul rezidenţial în comun cu cei din casele de tip familial Scoarţa şi Răchiţi. De asemenea, toţi copiii împreună cu cadrele şi conducerea complexului au participat la un picnic cu activităţi recreative în aer liber unde au dansat, au ascultat diverse genuri de muzică, au purtat discuţii libere privind importanţa zilei de 1 Iunie şi au desfăşurat diverse jocuri distractive. Toate acestea au fost urmate de o masă cu mici la grătar şi cadouri pentru toţi copiii. Manifestările au fost organizate cu sprijinul elevilor Şcolii Gimnaziale „Alexandru Ştefulescu”. Aceştia au donat bani pentru ca ziua de 1 Iunie să devină o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului şi pentru copiii cu dizabilităţi.

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: