Pienaru a luat ţeapă! Nioaţă nu-l pune viceprimar

Noul primar din Bumbești Pițic, Michi Nioață, nu vrea să mai facă echipă cu fostul primar Ion Pienaru. Nioață a declarat ieri că oamenii nu-l mai vor pe Pienaru în primărie pentru că nu și-a respectat promisiunile. Nioață spune că acum poartă negocieri cu PP-DD, UNPR și PRM.

Comuna Bumbești Pițic nu va avea viceprimar PDL, spune primarul ales pe 10 iunie, Michi Nioață. Acesta a declarat ieri că este exclus să facă echipă în acest mandat cu un vice de la PDL dar mai ales cu fostul primar, Ion Pienaru. Ambii de la Uniunea Social Liberală, Pienaru și Nioață au rupt înțelegerea pe care au stabilit-o înainte de campania electorală. Dat fiind că Pienaru nu a vrut să mai candideze, acesta l-a susținut pe Nioață în schimbul scaunului de vice. Acum lucrurile stau cu totul altfel la Bumbești Pițic. ”Nu va fi domnul Pienaru viceprimar, se negociază acum asta e, negocierea a fost una și acum e altceva. Nu va fi viceprimar nici de la PDL, negociem cu UNPR, cu PP-DD și cu PRM. Colegii din USL și consilierii nu-l vor pe Pienaru viceprimar. Explicația este că avem semnale de la populație că nu-l mai vrea pe Pienaru și noi ținem cont de ce vor oamenii. Nu-l mai vor că le-a promis că le face un drum, un pod și nu s-a ținut de cuvânt”, a declarat Michi Nioață, primarul din Bumbești Pițic.

Pienaru: ”Am găsit un loc de muncă mai bun”

Fostul primar de la Bumbești Pițic, Ion Pienaru, spune că nici nu-l mai interesa postul de viceprimar pentru că oricum și-a găsit ceva mai bun de muncă. Va rămâne doar consilier local. ”Nu mă interesează postul de viceprimar. Eu voi susține candidatul USL-ului care va fi propus. Am găsit un loc de muncă mai bun, care îmi convine mai mult și voi rămâne numai consilier”, a declarat Ion Pienaru, fostul primar Pienaru. Cât despre faptul că nu-l mai vor nici consilierii USL, fostul primar a spus că nu comentează părerile colegilor săi.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: