„Pietoni“ cu dosar penal

2 conducători auto au devenit pietoni în ultimele 24 de ore şi sunt cercetaţi pentru încălcarea legislaţiei rutiere în vigoare, după ce au fost depistaţi de către poliţiştii rutieri, conducând autovehicule pe drumurile publice, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În dimineaţa zilei de 17.11.2009, poliţiştii din Ţicleni l-au depistat în trafic pe Dan V.V., de 36 ani, din localitate, care conducea un autoturism, pe DJ 675, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. În seara aceleiaşi zile, poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Turcineşti l-au identificat peVasile N.S., de 42 ani, din Tg-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 664, în localitatea Turcineşti, având o  concentraţie de  1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, poliţiştii le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării şi le-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o alcoolemie peste limita legală.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: