Pintilii, desemnat vedeta etapei de ziua sa de naştere

Căpitanul echipei Pandurii, Mihai Pintilii, a fost desemnat ieri cel mai bun jucător al etapei care s-a încheiat luni. Mijlocaşul pandurilor a fost lăudat de Andrei Vochin, realizatorul emisiunii Fotbal Club de la Digi Sport, pentru prestaţiile sale bune din ultimele două jocuri. Pintilii a fost ieri felicitat şi de colegii de echipă cu ocazia împlinirii a 26 de ani pe care i-a sărbătorit la muncă.

Născut la Iaşi, dar stabilit până la urmă la Petroşani, unde s-a căsătorit şi unde a jucat pentru Jiul, Pintilii a ajuns vara aceasta să joace la Pandurii, echipă la care cunoaşte se pare apogeul carierei sale. Pentru eficienţa din acest meci la care 75 % din pasele sale au fost bune şi pentru că a marcat primele sale două goluri din Liga I, Pintilii a fost desemnat cel mai bun jucător al etapei, fiind prima dată în acest sezon când un jucător de la Pandurii este cel mai bun din Liga I.

Mijlocaşul recunoaşte că jocul echipei Pandurii s-a schimbat şi că Pandurii joacă mult mai ofensiv în ultima perioadă: „E adevărat că jocul echipei s-a schimbat mult de la venirea noului antrenor. Suntem mult mai ofensivi acum şi jucăm un fotbal spectaculos. Chiar am demonstrat că ne putem bate cu oricine. Avem jucători foarte buni, tehnici, ce pot destabiliza orice apărare. Dacă vom continua aşa eu pot garanta că nu vom retrograda! Jucăm un fotbal bun şi am demonstrat că putem lua puncte de la oricare echipă din Liga 1. Chiar nu contează numele, s-a văzut că şi la Rapid am fi meritat victoria. Acum trebuie să ne concentrăm pe următoarea etapă, cea de la U Cluj de unde am vrea cel puţin un punct”.

Pintilii a precizat ieri că Pandurii are echipă pentru a se salva de la retrogradare şi că ţelul său e să ajungă la o echipă mai mare: "Trebuie să muncim în continuare, să ne vedem de treabă pentru că avem echipă să ne salvăm de la retrogradare. Pentru mine personal îmi doresc să ajung la o echipă mai mare, acesta e ţelul meu”.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: