Pintilii, gata de turul de forţă !

Ca un adevărat luptător, Pintilii e gata de programul spartan ce-l aşteaptă. Căpitanul pandurilor îşi poate face şi buletin de Antalya. Va sta acolo nu mai puţin de 30 zile şi va face naveta între cantonamentul pandurilor şi cel al naţionalei.

Pintilii nu pare îngrijorat de ce-l aşteaptă. Sâmbătă pleacă cu Pandurii în Antalya şi va reveni abia pe 15 februarie. Până atunci va petrece 18 zile în cantonamentul gorjenilor şi 12 în cel al naţionalei.

Tare ca fieru, iute ca oţelu !

Pintilii e un adevărat model de lider. Mereu primul la alergări, căpitanul pandurilor s-a impus repede în vestiar. Piţurcă i-a remarcat repede calităţile şi îl apreciază pentru că e un jucător similar lui Mirel Rădoi. Ambii sunt de aproximativ aceeaşi înălţime, pot juca şi în apărare şi la mijloc şi au un caracter de fier. „E perioada cea mai importantă din pregătire şi noi ştim asta. Iarna trecută am mers la Braşov, acum în Antalya unde e mai frumos, soare, vacanţă, la plajă. E clar cel mai lung cantonament din viaţa mea, să stai o lună de zile departe de familie…Sper să prind şi eu toate stagiile anul acesta pentru că iarna mereu m-am accidentat şi nu am prins decât o săptămână-două”, spune Pintilii care a fost chinuit de probleme musculare.

Cine-i mai tare, Grig sau Piţi-

Pintilii a lucrat anul trecut atât sub comanda ofensivului Grigoraş, cât şi sub cea a pragmaticului Piţurcă. Nu vrea însă să se pună rău cu niciunul. „Nu ştiu cu care din ei sunt mai interesante antrenamentele. Acum cred că nu va fi interesant cu niciunul pentru că o să fie totul fizic. Când o să lucrăm şi cu mingea o să fie mai interesant. Sper şi eu ca oricare altul la un loc în naţională. Vreau să ajung la un Campionat Mondial sau European, e ceva ce nu i se întâmplă oricui”, care se gândeşte astfel să prindă şi un transfer în străinătate. „Afară e altceva, nu se compară. Mi-ar plăcea să joc oriunde afară. Germania cred că mi se potriveşte cel mai bine, e pe stilul meu. Aşa îmi place mult Spania dar acolo e pentru ăia mai tehnici iar eu nu sunt tehnic”, mărturiseşte zâmbind căpitanul pandurilor.

„Depinde numai de noi dacă vom repeta evoluţiile bune din tur. A plecat numai Chiricheş iar la Vranjes şi Stromajer nu se ştie exact situaţia lor. Sunt pierderi mari dar poate vor veni 2-3 jucători în locul lor. Depinde de conducere”                          

Mihai Pintilii, Pandurii

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: