Piroman periculos, reţinut şi apoi eliberat din arest

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti, în urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor desfăşurate, au identificat şi reţinut un bărbat de 38 ani, suspectat că a incendiat o claie de fân, aparţinând unei persoane de 77 ani, din comuna Teleşti.

În data de 30 octombrie a.c., orele 04:30, Poliţia municipiului Tg. Jiu a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de către un bărbat, din comuna Teleşti, despre faptul că s-a produs un incendiu la o claie de fân aparţinând vecinei sale, M.M., de 77 ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă constituită la nivelul Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti.

Incendiul, în urma căruia a ars o claie de fân, depozitată în apropierea locuinţei părţii vătămate, a fost stins de către vecini. Valoarea pagubelor materiale  înregistrate a fost estimată la suma de 700 lei. Din cercetări a rezultat că incendiul a fost provocat de către o persoană necunoscută, existând pericol de extindere la imobilele învecinate.

În urma activităţilor de cercetare şi investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Teleşti au identificat şi reţinut principalul suspect, C.V., de 38 ani, din comuna Teleşti, judeţul Gorj. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru comiterea infracţiunii de distrugere şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj.

În cursul acestei zile, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Jiu, iar cu această ocazie, procurorul de caz a dispus împotriva sa măsura preventivă a interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului şi stabilirea răspunderii judiciare.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: