Pîrvulescu s-a retras din arbitraj după o greşeală contra lui Grigoraş

Preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pîrvulescu, a avut ieri ocazia să îi ureze bun venit la Pandurii noului antrenor pe care îl cunoştea de mult timp. Demis iniţial de conducere cu vechea echipă tehnică, Pîrvulescu a revenit la echipă şi se ocupă în continuare de Pandurii, relaţia sa cu noul tehnician fiind una normală în ciuda trecutului.

„Sperăm să avem o colaborare bună şi împreună să readucem Pandurii pe un drum bun şi să încercăm să încercăm să ieşim din subsolul clasamentului”, i-a spus ieri preşedintele Pîrvulescu antrenorului Grigoraş, apreciind că a fost şi mâna destinului să lucreze împreună din această postură. „Se poate spune că e mâna destinului că am ajuns să lucrăm împreună acum. Am avut când arbitram un episod trist cu domnul Grigoraş pe care şi acum îl regret. Am viciat un rezultat, trei puncte au pierdut, în partida FC Naţional cu Farul când dânsul era antrenorul echipei constănţene. Din păcate am revăzut imaginea şi mi-am dat seama de greşeală. Ei nu aveau nici o vină, era o greşeală elementară şi mi-am dat demisia din arbitraj”, a povestit ieri preşedintele gorjenilor ieşirea sa din arbitraj adăugând că a fost sunat după aceea de Petre Grigoraş care i-a spus că nu e supărat pe el şi că consideră că a fost o greşeală omenească, sfătuindu-l să nu renunţe la arbitraj. Ieri antrenorul pandurilor a dorit să precizeze că a uitat de mult timp acel incident: „Problema cu trecutul din arbitraj am uitat-o demult. Chiar a spus adevărul şi a fost o greşeală omenească dar decizia dumnealui a fost aceea şi nu am mai putut să o schimbăm. Lucrurile care au trecut nu le mai putem întoarce, exact cum şi pentru cele zece etape care au trecut nu mai putem face nimic ca să câştigăm mai mult puncte”.

Arbitrează Ovidiu Haţeganu

Meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi  Sportul Studenţesc programat sâmbătă, de la ora 19.00, va fi condus la centru de arbitrul Ovidiu Haţegan, ajutat la cele două linii de  Sebastian Stoianov şi Petru Gaşpar. Arbitru de rezervă va fi  Marian Balaci iar observatori Ioan Danciu şi Rodion Cămătaru.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: