Pârvulescu: Ciurel nu mai revine, indiferent de decizia instanţei

Dan Pârvulescu, liderul Federaţiei Naţionale Mine Energie, este convins că Laurenţiu Ciurel nu va mai reveni la conducerea Complexului Energetic Oltenia, nici chiar în situaţia în care instanţa de judecată îi va da câştig de cauză. Pârvulescu a spus la Radio Infinit că Laurenţiu Ciurel va rămâne pe dinafară atât din punct de vedere politic, cât şi managerial.

Rep.: Credeţi că revine domnul Ciurel în fruntea CE Oltenia?

D.P.: Nu cred că va reveni. Chiar dacă, eventual, va câştiga procesul la Curtea de Apel Craiova nu cred că va reveni pentru că nu mai sunt tătucii lui la putere şi e puţin probabil să mai fie instalat.

Rep.: În situaţia în care va reveni, la ce vă aşteptaţi?

D.P.: Mă aştept la ce e mai rău. N-aţi văzut că discuta chiar pe blogul dumnealui că atunci când s-a dat cota de cărbune s-a făcut o mare greşeală. În aceste condiţii la ce se post aştepta salariaţii din CE Oltenia, de la un astfel de conducător. N-au păţit-o ani de zile cu el. În România e loc de mai rău, nu de mai bine

Rep.: Domnul Ciurel spunea că, dacă revine în fruntea CE Oltenia, nu mai candidează la parlamentare. Ce părere aveţi?

D.P.: E foarte glumeţ. Mai întâi trebuie să vedem dacă va candida pe loc eligibil. După părerea mea, Ciurel va rămâne afară şi politic şi managerial. Lumea s-a schimbat, inclusiv PSD s-a schimbat. De asta cred eu că va rămâne pe dinafară, PSD îi poate da posibilitatea să candideze pe locul V la Camera Deputaţilor, dar asta nu-l ajută cu nimic.

Vizualizări: 655

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: