Pîrvulescu vrea ca acţionarii să-şi recunoască greşeala cu blatul

Eugen Pîrvulescu a revenit joi la CS Pandurii după trei luni de suspendare în care a fost acuzat de blat. Trucarea meciului nu s-a dovedit, astfel că Pandurii trebuie să-l primească înapoi. Clubul i-a oferit un post la Centrul de Copii şi Juniori, dar Pîrvulescu preferă rezilierea contractului în anumite condiţii. Acesta a solicitat ca un membru al acţionarilor sau Consiliului de Administraţie să spună public faptul că el nu se face vinovat de blat la partida cu U Cluj.

Reporter: Cum a fost revenirea la Pandurii?

Eugen Pîrvulescu: Foarte bine, am găsit uşile deschide. M-am simţit bine ca de fiecare dată când vin la Târgu Jiu. Mi-au dat o decizie prin care începând de astăzi am o funcţie la Centrul de Copii şi Juniori şi Pandurii II, un fel de conducător delegat. Am avut o întâlnire cu directorul general, domnul Laurenţiu Ciurel, care reprezintă principalul finanţator şi am ajuns la concluzia că dorim o reziliere pe cale amiabilă. Am spus pretenţiile mele pentru a realiza acest lucru şi urmează să vorbească cu acţionarii şi să primesc un răspuns: da sau nu.

Rep.: Nu acceptaţi oferta?

E.P.: Cred că cea mai bună soluţie ar fi o reziliere pe cale amiabilă. Vreau să găsim o soluţie pentru binele clubului. Să apărem doi preşedinţi nu e o chestie normală. Acum este preşedinte Narcis Răducan, am o relaţie bună cu el de ani de zile şi îi doresc succes în continuare.

Rep.: Consideraţi că propunerea de la Centrul de Juniori este o retrogradare, o umilinţă?

E.P.: Nu. Nu cred asta.  Am mai lucrat la Copii şi Juniori şi la Mediaş, dar v-am spus, aştept decizia directorului general şi apoi voi discuta cu familia şi avocatul.

Rep.: Când v-a spus că vă dă răspunsul?

E.P.: În câteva zile. Cred că trebuie să discute cu ceilalţi membri AGA. Îi mulţumesc pentru că m-a primit la dânsul.

Rep.: Cu domnul Dorin Ioana (n.r- directorul clubului, cel care a susţinut îndepărtarea lui Pîrvulescu) v-aţi întâlnit?

E.P.: Da. Ne-am salutat şi am schimbat câteva vorbe. 

Rep.: Aţi primit răspuns oficial cu privire la ancheta internă?

E.P.: Nu am primit. Dacă va fi o reziliere pe cale amiabilă dorinţa mea ar fi ca unul din membrii AGA sau preşedintele Consiliului de Administraţie să aibă un punct de vedere referitor la trucarea jocului cu U Cluj. Să explice public acest lucru. Să spună ne-am interesat, nu este şi gata. Asta ar fi cel mai normal.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: