Planul de management al Elenei Vintilescu la Minprest

Elena Vintilescu, actualul director al societății Minprest, a făcut publice luni câteva puncte din proiectul său de management. Asta pentru că pentru șefia Minprest se luptă în prezent mai multe persoane, dintre care unii foști angajați ai societății. Vintilescu a declarat că a întocmit, cu ocazia concursului, o situație din care rezultă că la nivelul societății sunt angajați oameni care provin dintr-o zonă foarte vulnerabilă a societății.

Actuala șefă de la Minprest a spus luni în cadrul unei emisiuni tv că nu crede că are șanse să câștige concursul pentru șefia societății însă s-a simțit datoare din punct de vedere profesional să candideze. ”Nu știu dacă am șanse dar din punct de vedere profesional am considerat că trebuie să candidez și eu pentru că am realizări profesionale de-a lungul timpului care mă îndreptățesc să cer acest post și nu este tupeu de pedelist, se numește pregătire profesională”, a spus Elena Vintilescu.

Proiect de management

Unul dintre punctele forte ale proiectului de management îl reprezintă o situație întocmită de șefa unității din care reiese că societatea este formată dintr-un amalgam de salariați. ”Cu ocazia acestui proiect de management am scos niște date statistice care m-au uimit. Societatea noastră este formată dintr-un amalgam de oameni dintr-o zonă foarte vulnerabilă a societății. Vreau să vă spun că sunt 688 de persoane peste 42 de ani, sunt 567 de femei în Minprest și sunt 498 de persoane cu statut de unic întreținător de familie adică familii monoparentale sau lucrează decât soțul sau soția și atât. Este o zonă foarte vulnerabilă aceasta a salariaților de la Minprest care trăiesc la limita sărăciei”, a declarat Elena Vintilescu.

Soluții

Vintilescu a vorbit și despre compromisurile pe care le-a făcut pentru societate. ”Consider că politica managerială trebuie să țină cont și de aspectul social al angajaților. Vreau să vă spun că din punct de vedere managerial eu am făcut un compromis, am investit foarte puțin în tehnică și dezvoltare, tot ce a fost disponibil din veniturile întreprinderii am îndreptat către salarii, nu am putut înregistra creșteri salariale, am considerat că acele zece tichete este o creștere de venit”, a adăugat Elena Vintilescu, director Minprest.

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: