Planurile consilierilor judeţeni la început de mandat

Teofil Boncu, locţiitorul Biroului Electoral Judeţean, a înmânat ieri dimineaţă mandatele consilierilor judeţeni. Astfel de mandate au primit inclusiv primarul Florin Cârciumaru şi preşedintele Ion Călinoiu, învestiţi deja în funcţii. Aceştia vor demisiona, locurile lor urmând a fi ocupate de către Dragoş Păsărin de <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />la PNL şi Daniel Antonie de la PSD, aflaţi pe locurile 22 şi 23. Printre cei care au primit mandat de consilier judeţean s-a aflat şi Laurenţiu Ciurel. Acesta a precizat că nu există incompatibilitate cu funcţia de director al Electrocentralei Rovinari. Chiar şi Gheorghe Orzan îşi face planuri pentru noul mandat. “Îmi propun să asigur mai multă deschidere pentru oamenii de afaceri, să aduc mai mulţi investitori şi să promovez schimburile de experienţă”, a declarat Gheorghe Orzan, consilier PNL.

Aflat la primul mandat, democrat-liberalul Dan Vâlceanu promite încă de pe acum că va veni cu proiecte măreţe în Consiliul Judeţean. “Îmi încep mandatul cu două proiecte mari. Mă voi ocupa ca locuitorii comunei Roşia de Amaradia să aibă un drum pe care să se poată circula decent. Intenţionez să aduc în discuţie şi micşorarea preţului apei potabile întrucât aceasta pare să devină un lux pe care puţini ni-l vom mai putea permite”, a precizat Vâlceanu.

Ciprian Florescu de la PSD şi Mădălina Ciolocoi de la PNL vor fi cei doi vicepreşedinţi ai Consiliului Judeţean. Aceştia urmează să fie aleşi în şedinţa de astăzi.     

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: