Plimbată prin spitale cu mâna tăiată

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost plimbată ieri între spitalul 700 şi Unitatea de Primiri Urgenţe. Aceasta s-a tăiat la mână într-o cutie de conservă. Tânăra stabilită în Spania venise acasă în concediu. După acest incident  Georgiana Ciocioi a decis să nu mai revină în România.

„Parcă aş fi intrat în cârciumă nu în spital. E diferenţă ca de la cer la pământ. Nu mai vin niciodată în România. Cu părere de rău, asta nu e ţară”, spune supărată tânăra.

Aceasta a ajuns iniţial la spitalul 700. „Eram în bucătărie şi am desfăcut o cutie de conserve şi m-am tăiat la mână şi am plecat la spital, aici la 700 că eu ştiu că este spital nu cârciumă. Mi-am învelit mâna într-un prosop de bucătărie pentru că sângera foarte tare. Am intrat acolo la camera de gardă şi nici măcar nu s-au uitat la mine. Le-am spus ce am şi m-au trimis la UPU. Nu le-a păsat că poate am mâna tăiată, că nu am cu ce ajunge că poate nu rezist până acolo. Nu e posibil aşa ceva. Ăştia nu sunt medici”, a spus tânăra. „Nu e posibil. Un medic nici măcar să nu se uită la un bolnav. Atunci de ce au mai depus atâtea jurăminte că salvează vieţi. În Spania nu e aşa. Acolo avem carduri de sănătate şi beneficiem peste tot de asistenţă medicală“, a încheiat aceasta.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: