PNL: Candidatura primarului Mazilu încurcă PSD la Senat

Liberalii au cinci propuneri pentru postul de senator de pe Colegiul II Senat. Este vorba despre Mihai Mazilu, Claudiu Săftoiu, Dorin Taşcău, Ninel Muja şi Victor Banţa. Cel care se bucură de cea mai mare apreciere în rândul liberalilor este primarul oraşului Târgu Cărbuneşti. Dian Popescu spune că Mihai Mazilu este propunerea primarilor şi a viceprimarilor PNL. Mai mult, consideră că eventuala candidatură a primarului de la Târgu Cărbuneşti ar crea mari probleme Partidului Social Democrat. La rândul său, Mazilu spune că va intra în lupta finală în condiţiile în care va obţine acordul familiei sale.

Conducerea PNL Gorj pregăteşte alegeri în interiorul partidului în vederea desemnării candidatului pentru Colegiul II Senat. Chiar dacă a primit girul lui Crin Antonescu, Claudiu Săftoiu se pare că nu este favoritul liberalilor gorjeni pentru funcţia de senator. Balanţa înclină în favoarea lui Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti. Până şi preşedintele Dian Popescu îl consideră pe Mazilu ca fiind omul potrivit pentru a face faţă unei astfel de competiţii. „Domnul Mihai Mazilu este propunerea primarilor şi viceprimarilor PNL. Este foarte important ca viitorul candidat să aibă susţinerea organizaţiilor locale. Mihai Mazilu este omul potrivit pentru a face faţă competiţiei”, a declarat Dian Popescu. Acesta crede că o eventuală candidatură a primarului Mazilu ar crea mari probleme PSD. „Deocamdată, domnul Mazilu nu mi-a dat un răspuns cert. Mi-a zis că va lua o decizie după ce se consulta cu familia sa. Cu siguranţă,  candidatura lui Mihai Mazilu i-ar încurca pe social-democraţi, mai ales că şi PDL Gorj va merge la alegerile parţiale tot cu un primar”, a menţionat Dian Popescu.

Mazilu: Voi face un audit sufletesc şi financiar

Primarul Mihai Mazilu nu a luat încă o decizie privind candidatura sa la Senat. „Alături de încă patru colegi, oameni cu greutate în partid, sunt propus pentru Senat. Am o satisfacţie sufletească pentru că sunt apreciat de colegii mei primari. Voi face un audit sufletesc şi financiar şi apoi voi vedea dacă voi intra sau nu în finală. Voi cere acordul familiei mele întrucât consider că bunăstarea sufletească în familie dă randamentul unei persoane indiferent de locul de muncă al acesteia”, a declarat Mihai Mazilu. Primarul de la Târgu Cărbuneşti spune că nu va cădea pe locul II în condiţiile în care va intra în competiţie. „Nu sunt obişnuit să cad pe locul II. Dacă va fi să ajung acolo, voi face o campanie electorală decentă, fără lovituri sub centură. Consider că îi am pe cei şapte ani de acasă”, a menţionat primarul Mazilu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: