Şefa PMP Gorj, contestată de organizaţiile locale

Vasile Văduva, prim-vicepreşedinte al organizaţiei locale a Partidului Mişcarea Populară de la Motru, spune că nu o recunoaşte pe Daniela Grădinaru ca preşedintă a partidului. Acesta s-a arătat nemulţumit de activitatea preşedintei interimare a organizaţiei judeţene şi anunţă înlocuirea sa din funcţie. La rândul său, Grădinaru spune că nu îl recunoaşte pe Văduva ca membru de partid, pentru că filiala de la Motru este încă în construcţie. Prin târg se zvoneşte că Andrei Novac, preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară de la Gorj, doreşte preluarea organizaţiei judeţene a PMP.

Conform lui Vasile Văduva, care se recomandă ca fiind prim-vicepreşedinte al PMP Motru, mai multe organizaţii locale ale partidului nu o recunosc pe Daniela Grădinaru ca fiind liderul formaţiunii politice la nivel judeţean şi au cerut şefilor de la centru înlocuirea întregii conduceri de la Gorj. „Organizaţiile de la Motru, Glogova, Samarineşti şi Mătăsari nu recunosc gradinaru_pmp_11conducerea PMP Gorj, pe doamna Grădinaru şi pe domnul Slapciu. Sunt incapabili, nu ştiu să conducă. Doamna Grădinaru nu a făcut nimic, nu a adunat preşedinţii la Târgu Jiu. Nu spune la nimeni ce trebuie să facă. Nu ştie nici câte secţii de votare are. Crede că dacă a fost la lansare pe 22 februarie la Craiova, când s-a urcat pe scenă şi i-a făcut cu mâna, că i-a plăcut domnului Vişan de dumneaei şi a preamărit-o, crede că gata. Cu lumea trebuie să stai de vorbă, trebuie să te duci din sat în sat”, a spus Vasile Văduva.

Novac de la FMP, dorit la PMP

Pe de altă parte, nici Daniela Grădinaru nu îl recunoaşte pe Văduva ca fiind membru al partidului. Grădinaru spune că, deocamdată, organizaţiile respective nu au fost puse la punct şi că s-au numit doar coordonatori locali care să se ocupe de înfiinţarea organizaţiile locale. „Deocamdată n-am nominalizat pe nimeni în localităţile respective şi atunci nu ştiu cine nu mă recunoaşte. Domnul Văduva nu este membru al partidului şi cu atât mai puţin ar ocupa vreo funcţie. N-aş dori să dau apă la moară bârfelor şi zgomotelor nefondate. Acolo, organizaţiile sunt în curs de înfiinţare, dar nu s-au desemnat persoanele care se ocupă. E posibil să fie alte nume în spatele acestui domn Văduva. Că se încearcă să mă înlăture, e posibil”, a spus Daniela Grădinaru, preşedintele interimar la PMP Gorj.

Vasile Văduva a mai spus că organizaţia de la Motru există oficial din data de 3 februarie şi că pentru constituirea acestei a colaborat direct cu preşedintele partidului de la nivel central.  „Mai buni ar fi cei de la fundaţie, domnul Novac. Personal, consider că acelor doi oameni trebuie să li se retragă sprijinul, iar judeţul Gorj să fie coordonat nu de domnul Vişan, ci direct de unul dintre vicepreşedinţii de la Bucureşti şi acest lucru se va întâmpla cât de curând. Am şi solicitat acest lucru”, a mai spus Vasile Văduva.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: