PNL despre schimbarea şefului UEF Motru: Se pare că aşa va fi!

Dian Popescu, liderul PNL Gorj, a confirmat zvonurile potrivit cărora se doreşte înlocuirea liberalului Cojocaru de la UEF Motru. Popescu crede că social-democraţii ar trebui să-şi asume responsabilitatea în cazul în care Ilie Petrescu (PP-DD) ar reveni la cârma instituţiei. La rândul său, Petrescu spune că nu a purtat discuţii cu nimeni în acest sens, însă îl asigură pe managerul Complexului Energetic Oltenia că ar putea lărgi spaţiul de activitate al UEF Motru.

O alianţă PSD-PPDD este cale de a se realiza la nivelul judeţului Gorj. În ciuda asigurărilor date de premierul Victor Ponta, privind menţinerea actualilor directori PNL, înlocuirea liberalului Ion Cojocaru de la UEF Motru este din ce în ce mai aproape. „Se pare că aşa va fi. PSD continuă seria epurărilor politice în economie. Rezultatele s-au văzut şi se vor vedea în continuare. Pentru asta vor fi taxaţi de electorat”, a declarat Dian Popescu, liderul PNL Gorj.

Şeful liberalilor nu vede cu ochi buni readucerea lui Ilie Petrescu la cârma UEF Motru. „Ilie Petrescu a mai fost director la UEF Motru şi a adus instituţia în faliment. Partidul Social Democrat ar trebui să-şi asume răspunderea în cazul înlocuirii lui Ion Cojocaru cu Ilie Petrescu”, a mai menţionat Dian Popescu.

La rândul său, actualul director al UEF Motru crede că este vorba despre o decizie politică. „Decizia de a-l duce pe domnul Petrescu nu ar fi prea bună pentru că dumnealui a fost conducătorul unităţii acum doi ani, care au fost în defavoarea UEF. Dacă se pune această problemă cu siguranţă este vorba despre o decizie politică. Înseamnă că se încearcă să se schimbe majoritatea în Consiliul Local la Motru şi bineînţeles la Consiliul Judeţean”, crede Ion Cojocaru, directorul UEF Motru.

Petrescu promite îmbunătăţirea activităţii UEF Motru

Ilie Petrescu spune că nu a purtat discuţii pentru a reveni la cârma UEF Motru. „Nu am discutat cu nimeni despre o posibilă revenire a mea la conducerea UEF Motru, însă pot să vă spun că eu am rămas cu sufletul la oamenii de la UEF Motru. Pe perioada cât am condus această unitate, deşi a fost o perioadă foarte grea a Complexului Energetic Oltenia, am dat salariaţilor din UEF Motru prime de vacanţă, tichete de masă, salariile la timp”, a declarat Ilie Petrescu. Acesta însă promite lărgirea spaţiului de activitate al instituţiei. „Foarte mulţi directori care sunt în activitate acum au fost colegi de facultate cu mine. Aş putea lărgi şi spaţiul de activitate. Dacă domnul director general Ciurel are încredere în mine îl asigur că voi depune eforturi ca unitatea să aibă activitate nu numai în cadrul CEO, cât şi în afara CEO, la comunităţile din judeţul Gorj şi din localităţi din judeţele învecinate”, a mai precizat Petrescu.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: