Poliţia locală preia sarcini de la Rutieră

Târgu-Jiul, pregătit de şcoală

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a anunţat ieri că toate unităţile şcolare din oraş sunt pregătite pentru începerea noului an şcolar.  Potrivit primarului Cârciumaru la momentul actual nu există nicio unitate şcolară, fie ea grădiniţă sau creşă, care să nu aibă autorizaţie de funcţionare. Mai mult, de luni, vor fi refăcute toate marcajele ce indică treceri de pietoni din apropierea şcolilor şi se va asigura comercializarea în bune condiţii a florilor.

Traseu nou la Transloc

O dată cu începerea şcolilor, creşte şi frecvenţa troleelor din şapte în şapte minute. Conducerea Societăţii Transloc a anunţat că se revine la vechiul program cu noutatea suplimentării unor trasee ]ncep\nd cin 13 septembrie. O altă noutate este reintroducerea cursei 9 Mai-Romaneşti în aşa fel încât şi copii şi cetăţenii din Romaneşti să poată venii la şcoală.

Poliţia locală preia sarcini de la Rutieră

Primarul Florin Cârciumaru a afirmat că este posibil ca noua poliţie locală să preia unele din sarcinile poliţiei rutiere. „Foştii comunitari vor fi noua poliţie locală şi vor prelua multe dintre atribuţiile poliţiei rutiere. Se preconizează că dirijările vor fi făcute de poliţia locală dar constatările de poliţia rutieră”, a precizat acesta.

Investiţii la Tismana

Primarul din Tismana a cheltuit mai mult de 12 miliarde din bugetul local pentru asfaltarea drumului ce face legătura între Pocruia şi Tismana, dar şi pentru asfaltarea uliţei Mahala. De altfel, au fost finalizate lucrările de asfaltare la Sohodol, dar şi de renovare a şcolii de la Costeni.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: