Politica „l-a sărăcit” pe sindicalistul Ruşeţ

Senatorul PDL Ion Ruşeţ şi-a depus declaraţia de avere, alături de alţi senatori democrat-liberali, pentru a semnala că aprobă legea ANI, care mai avea nevoie doar de votul Senatului. Interesante sunt „mişcările“ din declaraţiile de avere ale senatorului Ruşeţ. Astfel, veniturile din activitatea sindicală au scăzut în 2009 faţă de 2008 cu circa două miliarde de lei vechi!!! În schimb, Ruşeţ a investit în imobiliare, achiziţionând două terenuri şi o casă la Turcineşti.

Anul 2008 a fost unul extrem de bogat pentru senatorul-sindicalist Ion Ruşeţ, care a câştigat din activitatea sindicală peste 2,6 miliarde de lei vechi, faţă de 660 de milioane câte a câştigat anul trecut. La aceste sume se adaugă însă veniturile de senator, de circa 570 de milioane de lei vechi pe an.

Nici 2009 nu este rău

Anul fiscal ce s-a încheiat nu a fost totuşi aşa de rău pentru parlamentarul pedelist. Ion Ruşeţ a câştigat mai puţini bani, dar a reuşit să achiziţioneze două terenuri şi o casă. În declaraţia depusă în anul 2009 pentru 2008 apar: patru terenuri, o casă, două maşini, 430 milioane lei în cont. Tot în 2008, Ruşeţ a împrumutat două persoane fizice cu 530 milioane lei şi a avut un venit de 2,71 miliarde lei.

În declaraţia din 2010, aferentă anului fiscal 2009, Ruşeţ raportează că a cumpărat două terenuri (a căror valoare nu este specificată) şi o casă în valoare de 326 milioane lei vechi. Nu mai menţionează bani în conturi, dar declară că deţine investiţii în fonduri de investiţii în valoare de aproximativ 220 milioane lei vechi. "În noiembrie 2009 am achiziţionat practic un teren pe care l-am împărţit în două. Valoarea de achiziţie a fost de 100.000 lei noi. Nu am trecut valoare pentru că nu am primit de la primărie valoarea de impozitare. De unde am avut banii- Pai, daca vă uitaţi in declaraţia din 2010 o sa observaţi că nu mai am bani în cont şi în plus am recuperat şi datoria de 50.000 de RON", a spus Ruşeţ pentru Hotnews.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: