Politicienii din Târgu Cărbuneşti au dat în clocot

Viceprimarul din Târgu Cărbuneşti, peremistul Ion Fugaru, l-a atacat ieri pe fostul primar pesedist Cristian Toader Pasti. Acesta din urmă este acuzat că ani la rând şi-a alimentat firma din banii primăriei. În replică, Toader Pasti susţine că este atacat de cei cărora „le tremură chiloţii” la gândul că s-ar întoarce la primărie.

Europolis este firma pe care Cristian Toader Pasti a administrat-o înainte de a fi primar şi după ce nu a mai fost. Tot Europolis este firma de la care Toader Pasti făcea achiziţii atunci când conducea Primăria Târgu Cărbuneşti. Asta susţine actualul viceprimar Ion Fugaru, care a pus la dispoziţia presei documente din care rezultă că, în perioada 2005 – 2007, Primăria Târgu Cărbuneşti făcea achiziţii lunar de la Europolis. Mai mult, şi alte instituţii făceau achiziţii de la aceeaşi firmă, cum ar fi Colegiul „Tudor Arghezi” din localitate. „Este un evident conflict de interese, chiar dacă el o să se justifice că nu mai era administrator în acea perioadă când era primar”, a spus viceprimarul Fugaru.

Achiziţiile erau de tot felul, de la alimente şi detergenţi, la rechizitele necesare într-o primărie.

„Le tremură chiloţii de frică”

Fostul primar Cristian Toader Pasti îi cere lui Fugaru probe cum că firma Europolis era a lui şi îl ameninţă cu acţionarea în judecată. „Sunt sătul de Ion Fugaru şi de mitocăniile lui şi de multele minciuni pe care le spune. De azi încolo merg la instanţă”, a spus Cristian Toader Pasti pentru Radio Infinit.

Fostul primar susţine că este atacat de frică: „Aruncă fumigene pentru că le este frică, le tremură chiloţii de frică că mă întorc la primărie şi scot la iveală minunile pe care le-au făcut. La toţi le este frică să vorbească, le bagă pumnul în gură, dar mie nu au ce să-mi facă unul ca Fugaru sau unul ca Mazilu”.

RĂMÂNE LA PSD

Fostul viceprimar din Târgu Cărbuneşti Iuliu Călina, cel care ameninţa săptămâna trecută că va părăsi PSD, a anunţat ieri că a căzut la pace cu propriul partid. Asta după ce zile la rând a anunţat că negociază cu toate celelalte partide pentru a-şi găsi o formaţiune.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: