Poliţist bătut de un vecin

Un poliţist din Târgu Jiu, care marţi seara îşi serbase şi el ziua numelui, a fost agresat de un vecin de-al său cu care era în conflict de mai multă vreme. Omul legii era în timpul liber şi a avut un schimb scurt de replici cu cel care, ulterior, i-a dat o palmă de l-a întins pe trotuar. Acum cel bătut este la spital în stare gravă.

Incidentul s-a produs în zona fostei Poşte din zona 23 August, acolo unde poliţistul şi agresorul său locuiesc în acelaşi bloc. Cei doi s-au întâlnit în stradă şi acolo s-a consumat întreaga scenă de violenţă. „El veni la mine, ridică mâna la mine şi eu îi dădui o palmă, după care a căzut jos - Altceva nimic, nimic”, a mărturisit în faţa anchetatorilor cel acuzat de agresarea poliţistului.

Agentul Constantin Şelaru se certa de mai multă vreme cu vecinul său, relaţiile dintre ei fiind „normale” doar când agresorul era plecat cu lunile în străinătate. Când revenea acasă, „Cămin”, cum îi spun prietenii acestuia, şi Şelaru erau ca şoarecele şi pisica. Marţi seara o femeie a văzut cum s-a întâmplat totul. „A dat în poliţist şi acesta a căzut jos. Eu am plecat cu fata la joacă. Poliţistul s-a ridicat, dar au sărit taximetriştii din zonă să-i despartă. Le-au zis să se despartă, mai ales că celălalt îl ameninţa pe cel bătut, îi zicea că dacă mai continuă o să-l bată şi a doua zi. De la ce s-au luat nu ştiu, dar l-am văzut pe el întins pe jos”, spune martora respectivă.

Poliţistul, care este angajat la subunitatea de la Bumbeşti Jiu, s-a lovit la cap, pe trotuar şi pe tricoul său rămânând o baltă de sânge. El a fost transportat de urgenţă la spital, unde medicii au decis să-l transfere la Bucureşti. Agresorul agentului a fost prins de o patrulă aflată în misiune pe stradă, nu departe de locul în care s-a produs incidentul. Individul a fost reţinut pentru 24 de ore, ieri fiind prezentat unei instanţe de judecată care a dispus ca el să fie anchetat în stare de libertate. Suspectul nu are voie însă să părăsească localitatea de domiciliu în următoarele 29 de zile. Acesta este acuzat de vătămare corporală şi riscă până la 5 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: