Poliţiştii anchetează două cazuri de moarte suspectă

Oamenii legii din Gorj fac cercetări în două cazuri de moarte suspectă. Una dintre cercetări vizează decesul unei octogenare din Polovragi, iar cealaltă moartea unei femei de 65 de ani din Borăscu, dată dispărută în luna decembrie 2014, al cărei corp neînsufleţit a găsit duminica trecută pe albia râului Jilţ, în stare de putrefacţie.  

Maria Alexandrescu în vârstă de 80 de ani din Polovragi a decedat duminica trecută. Femeia locuia împreună cu fiul său în vârstă de 60 de ani. Acesta a găsit-o pe bătrână întinsă pe podea, pe jumătate dezbrăcată, de la brâu în jos. Fiul femeii a crezut iniţial că mama sa a căzut şi a cerut ajutorul unui localnic care trecea prin zonă ca să o ridice.  Într-un final au constatat că bătrâna, de fapt, decedase, drept pentru care cel care venise să dea o mână de ajutor a anunţat poliţia, mai ales că bătrâna era parţial dezbrăcată. Poliţiştii au deschis dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă. “Cu ocazia examinării sumare s-a constatat faptul că victima nu prezintă urme de violenţă la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cadavrul unei femei,  găsit în Jilţ

Tot duminică a fost găsit şi cadavrul unei femei în vârstă de 65 de ani din Borăscu, care era căutată de oamenii legii, după ce a fost dată dispărută de la finele anului trecut. Trupul neînsufleţit al Eugeniei Munteanu a fost găsit pe albia râului Jilţ, în localitatea Calapăru. Cadavrul intrase în descompunere. Un tânăr în vârstă de 24 ce ani din localitate a fost cel care a văzut cadavrul şi a sesizat oamenii legii. “Din cercetările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că în râul Jilţ se afla cadavrul unei femei, de 65 de ani, din comuna Borăscu, persoană ce a dispărut de la domiciliu în noaptea de 17/18 decembrie 2014. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Localnicii spun că femeia stătea singură la Borăscu, cele patru fiice ale sale locuind în alte localităţi sau în străinătate. Se pare că femeia a lăsat şi un bilet de adio înainte să dispară.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: