Polițiștii, în alertă. Caută o mașină care ar fi provocat un accident la Telești

Polițiștii gorjeni organizează, de două zile, filtre pentru a identifica o mașină Ford Transit care ar fi acroșat un alt autoturism, în Telești. O tânără de 19 ani care s-a oprit cu mașina într-un autoturism parcat în afara carosabilului și a rănit două persoane susține că a fost lovită de un microbuz care transporta marfă, astfel că a pierdut controlul volanului. Până acum, Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj nu i-a confirmat povestea.

Accidentul de circulație s-a petrecut vineri seara în localitatea Telești. Tânăra, în vârstă de 19 ani, începătoare, a pierdut controlul volanului și a ieșit în decor. A lovit o mașină parcată în fața unei curți, aceasta din urmă răsturnându-se. În impact, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, cetățean spaniol, care se afla lângă mașină, a fost „proiectat” la câțiva metri distanță, în curte. Soția acestuia ne-a explicat că putea să aibă loc o adevărată tragedie. „Eram acasă cu nepoțica și soțul meu. Noi am fost lângă soțul meu care punea un preș la mașină. Eu și fetița plecasem de lângă el cu câteva minute înainte de accident. Dintr-o dată, am auzit scârțâituri de frâne. Soțul meu a încercat să fugă, dar nu a mai apucat. Mașina a dat direct în mașina noastră, s-a dat peste cap și pe el l-a aruncat în curte”, ne-a spus Polina Spulber, soția spaniolului rănit în accident.

„Mașina a sărit în aer cu el cu tot. Ne omora pe toți!”

Familia venise din Spania cu doar câteva zile în urmă. „Ne-am speriat. Sunt încă în stare de șoc. El este foarte lovit. Fata s-a speriat și ea. Nu puteam să cer ajutor cuiva de șocată ce eram. Dacă nu eram mai departe, ne omora pe toți trei. Cum e posibil așa ceva? Să nu poți sta în curte? Nu avea cum să sară mașina noastră de pe pod, în aer, atât încât să o distrugă. Noi am venit în vacanță de câteva zile și uitați-vă unde am ajuns”, ne-a mai mărturisit, printre lacrimi, femeia.

Polițiștii nu confirmă povestea

În apărarea ei, șoferița susține că a fost acroșată de un microbuz care transporta marfă. Până acum, polițiștii nu i-au confirmat povestea. Au organizat însă filtre pentru a da de urma unei mașini Ford Transit și vor continua cercetările pentru a stabili cum s-au petrecut lucrurile. Pentru moment, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, doar pentru faptă. Martorii susțin că nu au văzut nicio altă mașină în afară de cea a tinerei. Spaniolul a rămas în spital, sub supravegherea medicilor.

Vizualizări: 4,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: