Poliţistul agresiv nu a fost reclamat din cauza religiei victimei

Familia băiatului agresat miercuri seara de un polițist în Târgu Jiu nu a depus plângere împotriva omului legii, pentru că religia nu îi permite acest lucru. Tatăl vitreg al minorului a ținut să precizeze că nu este de acord cu atitudinea polițistului, însă nu poate face nimic pentru că religia din care face parte nu îi permite să facă rău semenilor, iar dacă ar fi depus o plângere împotriva agresorului ar fi făcut acest lucru. Poliţistul i-ar fi lovit fiul, după ce l-a prins cu petarde.

Polițistul este acuzat că a agresat un minor de 13 ani, pentru că a aruncat cu petarde în apropierea blocului în care omul legii locuiește. Poliţia nu face cercetări, pentru că părinții nu au depus o plângere împotriva polițistului. Este vorba de un angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj care își desfășoară activitatea la Serviciul de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale. Acesta era în timpul liber când s-a întâmplat evenimentul și nu a vrut ca băiatul să scape nepedepsit, mai ale că, potrivitul unor surse, minorul l-ar fi lovit pe polițist în zona intimă, iar acesta s-a simțit obligat să-l imobilizeze până când au sosit în zonă colegii de la poliție, solicitați prin 112.

Nu vor să-i facă rău polițistului

Deși nu li se pare normal ca un polițist să acționeze în felul acesta și să lovească un copil de 13 ani, părinții acestuia nu vor să depună plângere împotriva omului legii pentru că i-ar face rău, iar religia nu le permite acest lucru. „Am dat o declarație cu ce s-a întâmplat acolo, dar am decis să nu depun plângere pentru că religia noastră nu ne permite să le facem rău semenilor noștri. Pentru că suntem pocăiți, am considerat că e mai bine așa, deși comportamentul polițistului nu a fost adecvat și ar trebui să se ia măsuri. Copilul este lovit la cap, acolo unde spune că a fost lovit cu pumnul și are lovituri la genunchi de când l-a pus jos”, a precizat Sorin Păunescu, tatăl copilului.

Vizualizări: 193

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: