Polonez mort la Izvoarele Cernei

Un cetățean polonez și-a găsit ieri sfârșitul departe de meleagurile natale, dar și de unele care să fie apropiate de civilizație, după ce a căzut într-o prăpastie situată în apropiere de Izvoarele Cernei. Tot pe valea Cernei şi tot ieri a murit şi un neamţ, care a căzut cu ATV-ul într-o râpă adâncă.

Polonezul mergea cu motocicleta și era în călătorie pe teren accidentat împreună cu un amic de-al său, la un moment dat pierzând controlul și căzând în gol. Un martor spune că aproape 100 de metri s-ar fi prăbușit în gol polonezul, fiind evident că nu mai avea nicio șansă să supraviețuiască unui astfel de accident.

Amicul său cu care era în călătorie a avut șansa să întâlnească în zonă niște muncitori care tăiau lemne într-o pădure și cărora le-a cerut ajutorul, comunicarea fiind aproape imposibilă. Oamenii și-au dat însă seama că s-a întâmplat ceva rău și l-au urmat pe acesta până la locul accidentului, unde au observat că cel căzut în prăpastie nu mai mișca și, probabil, nici nu mai respira. Un muncitor a sunat la 112 pentru a cere ajutor, o echipă de salvamontiști plecând de la Târgu Jiu pentru a vedea dacă mai poate fi acordat primul ajutor sau persoana respectivă a decedat și cadavrul trebuie coborât din munte pentru a fi dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au deschis și ei o anchetă pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs tragedia, rudele polonezului fiind așteptate acum la Târgu Jiu pentru a ridica trupul neînsuflețit.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: