Pomana porcului, la căminul de bătrâni

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va organiza în fiecare centru acțiuni specifice sărbătorilor de iarnă, inclusiv „pomana porcului“. Primul eveniment de acest fel a fost pe 9 decembrie la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni.

Bătrânii de aici au primit vizita reprezentanților CRH România și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj, care au venit încărcați cu daruri pentru cei 90 de beneficiari. De altfel, și angajații Dedeman Târgu-Jiu au adus o bucurie beneficiarilor complexului de la Suseni, trimițându-le un brad de Crăciun și ornamente cu care acesta a fost împodobit.

„Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în buna organizare și desfășurare a activității desfășurate la C.Î.A Suseni și, în mod deosebit, le mulțumim celor care au oferit daruri beneficiarilor noștri. Seria activităților de sărbători va continua în perioada următoare la C.Î.A. Suseni, astfel încât beneficiarii acestui complex de servicii să simtă din plin bucuria sărbătorilor de iarnă, alinându-le, în acest mod, dorul de cei apropiați, care nu pot fi alături de ei“, a spus Laurențiu Diaconescu, director general al DGASPC Gorj.

Acțiuni similare vor avea loc și la celelalte centre subordonate Direcției, la fiecare dintre ele urmând a fi sacrificați porci și aduse cadouri.

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: