Ponta a comentat supărarea lui Mugurel Surupăceanu

Liderul PSD Victor Ponta a respins luni acuzațiile de răzbunare personală lansate la adresa sa de deputatul social-democrat Mugurel Surupăceanu care nu a primit acordul filialei de a candida pentru un nou mandat.

"Ce să zic, pe Mugurel eu l-am pus pe acel colegiu, acuma este supărat pe mine. Când ești președintele partidului, toată lumea este supărată pe tine, îmi asum acest lucru și îmi pare rău de ceea ce a declarat. Din păcate, am ajuns mai rar decât îmi doream la Gorj, și cu atât mai puțin știu ce s-a întâmplat în Comitetul Executiv, cine cu cine a votat, mă supraevaluează cine crede că pot fi în toate județele la fiecare ședință în parte. Dar regret. În același timp, înțeleg că dacă ești lider, ești vinovat de tot ce se întâmplă sau dimpotrivă, poate că și meritele trebuie să le am", a declarat Ponta, întrebat de acuzațiile lansate la adresa sa de către deputatul PSD.

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat pentru NewsIn după ce nu a fost validat de filiala PSD Gorj să candideze pentru un nou mandat, că Victor Ponta le-a dat "ordin" celor din filială să voteze contra candidaturii sale.

Surupăceanu ştia din 26 septembrie că va pierde

Mugurel Surupăceanu a dezminţit ieri declaraţia dată pentru NewsIn, spunând că articolul apărut în presa centrală, preluat de cea locală, este din data de 26 septembrie. „Este o declaraţie din 26 septembrie. Nu am făcut declaraţii la presă deocamdată“, a declarat Surupăceanu la Radio Infinit, care a promis informaţii săptămâna viitoare.

Este vorba despre o declaraţie dată agenţiei Newsin în care spune că premierul Victor Ponta este responsabil de rezultatul votului de la Târgu Jiu, când a pierdut în faţa şui Mihai Weber cu şase voturi şi nu va mai putea candida.  “Preşedintele PSD Victor Ponta a dat ordin subalternilor săi să voteze împotriva mea pentru a fi scos de pe listele cu candidaţi. E o răzbunare personală a dlui Ponta. Nu avea niciun motiv legat de activitatea mea politică”, a fost declaraţia pe care Surupăceanu o neagă acum.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: