Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta amână cu o săptămână începutul noului an şcolar

Premierul Victor Ponta a precizat, la începutul şedinţei de guvern de sâmbătă, că anul şcolar 2012-2013  va începe la 17 septembrie, respectiv o săptămână mai târziu decât data anunţată până acum.

 Precizarea a fost făcută într-un dialog cu ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, din care a rezultat că festivităţile legate de noul an şcolar vor avea loc în 15 septembrie, iar orele vor începe la 17 septembrie.

"Ponta - Începe anul şcolar. Doamna ministru, o să vă rog, în timpul şedinţei, să ne spuneţi de ce trebuie să înceapă pe 10, şi nu pe 17?

Andronescu - Pe 15 sunt festivităţile.

Ponta - 15 e sâmbătă, nu? Festivităţile, şi pe 17 începe şcoala.

Andronescu - Da.

 Ponta - Mi se pare cea mai bună idee şi e important să fim pregătiţi pentru ceea ce presupune anul şcolar"

Până la aceste precizări, anul şcolar ar fi trebuit să înceapă, potrivit calendarului anunţat de Ministerul Educaţiei, la 10 septembrie, cu primul semestru programat până în 21 decembrie. În perioada 29 octombrie - 4 noiembrie 2012, clasele din învăţământul primar şi grupele din învăţământul preşcolar vor fi în vacanţă.

Detalii pe www.gandul.info

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: