Ponta, dispus să lupte cu Udrea la parlamentare

Liderul PSD, Victor Ponta, a reafirmatcă la alegerile din 2012 va candida pentru un nou mandat de deputat tot în judeţul Gorj şi a spus că Elena Udrea este binevenită să candideze la Târgu Jiu, pentru că ar fi o competiţie electorală interesantă.

“Voi candida în 2012 pe colegiu, dar nu ştiu dacă voi mai fi ales. Nu am spus că voi fi din nou deputat pentru că nu ştiu, e decizia oamenilor din Târgu-Jiu şi din Gorj, dacă mă vor vota pentru al treilea mandat. Doamna Udrea este binevenită la Târgu-Jiu să candideze, sunt convins că va fi o competiţie electorală interesantă, dar mi-e că se răzgândeşte până la anul”, a declarat Ponta, într-o conferinţă la sediul PSD Gorj. În luna iunie, în timp ce se afla în judeţul Gorj pentru semnarea unor contracte de finanţare pentru modernizarea unor drumuri, ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a afirmat că vine mai des în acest judeţ decât parlamentarul de Gorj Victor Ponta. „Chiar colegii mi-au propus să candidez în locul lui Victor Ponta, la Târgu Jiu, pentru că vin mult mai des şi mă ocup mai mult de problemele celor din Târgu Jiu şi Gorj. Ca dovadă, eu am venit cu 15 milioane de  euro, iar domnul Victor Ponta nici nu a catadicsit să fie prezent“, a afirmat atunci Elena Udrea.

CONCURS

Ponta a venit în Gorj la sfârşitul săptămânii trecute, pentru a participa la raliul de la Rânca, dar nu a urcat pe podiumul Concursului Naţional de Dunlop 2011-Cupa Pandurii Gorj. Victor Ponta a concurat cu un automobil Mitsubishi şi la probele de încălzire deputatul de Gorj i-a avut drept copiloţi pe preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu şi pe preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: