Ponta explică de ce nu trebuie blamați primarii penali!

Alegerile de duminica trecută au scos în evidență nu doar faptul că românii au votat candidați care au probleme cu legea, ci și candidați aflați în spatele gratiilor, în arest preventiv, pentru fapte de corupție, situația respectivă iscând o serie de controverse. Victor Ponta a oferit pe contul său de Facebook o explicație pentru cei care îi blamează pe alegătorii ce au susținut astfel de politicieni.

Deputatul de Târgu Jiu dă un exemplu direct din America al unui candidat care a făcut pușcărie pentru consum de droguri și care, apoi, a fost ales primar chiar în capitala SUA, fără ca să mai existe critici și comentarii, așa cum se întâmplă în România.
„Pentru toți "acoperiții" și "descoperiții" din presa română și pentru lupul moralist Klaus Iohannis (cel care a candidat la Președinția României având dosar de incompatibilitate pe rol la ICCJ) o scurtă lectură obligatorie! Maryon Barry - primul primar afro-american al Washington DC (nu al municipiului Baia Mare) a fost arestat în 1990 pentru consum de droguri și folosirea serviciilor de prostituție). A executat 6 luni de închisoare, a candidat din nou și a fost ales primar în 1994! M-am săturat de toate cozile astea de topor românești care mereu înjură România ca să primească câte un os de ros de la cine acceptă să le fie stăpân!”, a scris Ponta pe contul său de socializare.
Deputatul de Târgu Jiu a postat pe net și o reacție amuzantă la o întâmplare de care a avut parte în vremea în care era premier. Ponta a constatat acum că a pierdut primul loc la căutările pe internet în ceea ce privește asocierea de cuvinte „barcă inundații”, el fiind asociat cu expresiile respective după episodul „Fă, Doina!”. Locul i l-au luat niște polițiști francezi aflați în misiune la recentele inundații din țara lor. „Hai că 3 polițiști francezi au reușit o mare performanță! Până zilele trecute când dădeai pe Google căutare "barcă inundații" apăream pe primul loc eu cu Liviu Dragnea și cu Doina Pană în celebrul "Fă, Doina". Acum apar bieții polițiști francezi. Merci beaucoup! Mai deștepți tehnocrații - ei nu merg la nicio inundație și dacă îi cauți pe Google primești doar "page not found", a scris Ponta pe contul său.

Vizualizări: 872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: