Ponta îl vrea pe Tudose șef la PSD

În lupta pe care o duce cu Liviu Dragnea, deputatul Victor Ponta se poziționează și acum de partea premierului Mihai Tudose, așa cum a făcut-o în vară, când a fost de partea lui Sorin Grindeanu. Dacă atunci a devenit pentru câteva zile secretar general al Guvernului, acum Ponta nu mai are nicio șansă la o astfel de funcție, în cazul în care criza politică s-ar adânci, el nemaifiind membru al PSD.

În schimb, se bucură că Tudose s-a decis să fie prim-ministru și speră ca acesta să îi ia și locul lui Dragnea în fruntea partidului. În caz contrar, România riscă în anii următori o criză mai gravă decât cea din 2009, Ponta fiind de părere că lucrurile vor fi mai grave decât pe vremea lui Băsescu și Boc.

„Și uite că a venit momentul în care Tudose s-a săturat mai repede decât Grindeanu și a făcut primul pas din ceea ce trebuia să facă de la început: să scape de Shaideh și Busuioc (plus încă câțiva miniștri proști sau corupți) și să-i arate lui Dragnea că el nu va suporta orice și oricât! F. bine. Tudose are însă o uriașă problemă: el guvernează - și o face încă cu oamenii lui Dragnea, sabotat de Parlamentul lui Dragnea, criticat de jurnaliștii lui Dragnea și înjurat public de «bătăușii mediatici» ai lui Dragnea! Dacă Tudose doar îi arată pisica lui Dragnea și nu rupe pisica, eu sunt convins că va pierde - însă cel mai grav este că vom pierde toți pentru că instabilitatea și haosul guvernamental și politic ne afectează pe toți!”, e de părere Ponta.

Vizualizări: 422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: