Ponta, în război TV cu Hoară

Victor Ponta a răbufnit miercuri seara într-o emisiune TV la adresa lui Marcel Hoară, pe care l-a atacat aşa cum o făcea în campania electorală cu Traian Băsescu. Invitat la Antena 3, social-democratul cu multe miliarde în declaraţia de avere l-a făcut în fel şi chip pe democrat-liberalul care, uneori, apare mai des la televiziunile centrale decât şi-ar dori poate Ponta să apară. Gâlceava dintre cei doi se lasă cu acuzaţii reciproce dure, care probabil vor continua şi în perioada următoare.

 

 

Liderul PSD l-a criticat în termeni duri pe reprezentantul PDL, care apare pe televiziunile centrale şi vorbeşte în numele partidului pe care îl reprezintă. Deputatul l-a numit pe Hoară ca fiind „slugă” a lui Ionel Manţog, Cosmin Popescu şi Adriean Videanu. Ponta l-a criticat pe democrat liberal şi pentru că apare destul de des la televizor, în condiţiile în care este şi şef al consiliului de administraţie la Complexul Energetic Rovinari, Uzina Mecanică Sadu şi şeful Agenţiei de Dezvoltare Durabilă a Zonelor Industriale.

Hoară declară, în schimb, că poziţia pe care el o ocupă la Rovinari este cea care l-a deranjat foarte mult pe Ponta. Democrat-liberalul aminteşte că Ponta a fost asociat în cadrul casei de avocatură Şova, casă de avocatură care a câştigat zeci de miliarde de lei vechi din contractele derulate în 2007 şi 2008 cu Complexul Energetic Rovinari, condus în acea perioadă de Laurenţiu Ciurel, deveni vicepreşedinte al PSD Gorj. Marcel Hoară spune că Ponta trebuie să justifice miliardele de lei vechi pe care le are ca şi câştiguri din avocatură, mai ales în perioada în care era asociat la casa Şova. El mai crede că atacul la adresa sa are legătură şi cu faptul că PDL Gorj are un reprezentant care să vorbească pe televiziunile centrale, lucru pe care Ponta nu-l poate accepta.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: