Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta: La Târgu Jiu votează şi cei care urmează să se nască

Premierul Victor Ponta i-a cerut joi ministrului de Interne, Mircea Duşa, să continue reactualizarea listelor electorale permanente, întrucât la Târgu Jiu, de exemplu, “sunt 78.000 de locuitori şi 85.000 de votanţi”, deci “votează şi cei care urmează să se nască în următorii ani”. “O să vă rog pentru că trebuie să trebuie să tragem și niște lecții instituționale, domnule ministru (Mircea Duşa, n.r.) să continuaţi acţiunea prin care să cereţi autorităţilor locale să reactualizeze listele. (...) Cu mijloacele legale pe care le are MAI să nu ne oprim acum după decizia Curţii, ci dimpotrivă, să cereţi primarilor să ştim exact câţi cetăţeni mai sunt în România, câţi mai votează.  Haideți să le pregătim pentru alegerile din noiembrie.", a explicat Victor Ponta, la începutul şedinţei de guvern.

În context, Ponta a reafirmat că decizia CCR este nedreaptă, întrucât sunt mai puţini români cu drept de vot  decât cei înscrişi în prezent în listele respective. “Eu în colegiul meu de la Târgu Jiu am 78.000 de locuitori şi 85.000 de votanţi. Cred că e valabil peste tot. Deci nu că votează şi minorii, votează şi cei care urmează să se nască în următorii ani. Toţi sunt pe listele electorale”, a exemplificat Victor Ponta. (N.I.)

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: