Ponta nu a mai trecut pe-acasă de aproape un an

Premierul Victor Ponta figurează în cartea de identitate ca având domiciliul la Baia de Fier, dar în realitate nu a locuit niciodată în comuna gorjeană. Are o cabană de lemn, pe la care nu a mai trecut de astă-vară, de la alegerile locale. Primarul Turbăceanu spune că premierul îşi plăteşte taxele locale, chiar dacă nu locuieşte nimeni în cabana formată din living, dormitor şi baie.

Primarul din Baia de Fier, Dumitru Turbăceanu, spune că nu l-a mai văzut pe Victor Ponta din vara anului trecut. Și îi găsește și o scuză. Primarul spune că Ponta nici nu ar fi motivat să vină în localitate, dat fiind faptul că imobilul ar fi unul de folos mai mult estival, nefiind o locuință prea dotată pentru sezonul rece. “Și-a plătit impozitul, are și teren, dar puțin, acolo unde este cabana. Nu e cum se vehicula prin presă că are vilă, e o căbănuță din lemn cu un living, un dormitor și o baie. E făcută din scândură, din lemn, e mai de vară așa, nu e ca să stai iarna în ea. Nu a venit deloc de la alegerile locale pe aici prin localitate, din iunie, din ce știu eu. Nu locuiește nimeni acolo”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul din Baia de Fier.

Primarul Turbăceanu spune că nu i-a solicitat premierului sprijinul pentru a promova localitatea, dar că are de gând să facă acest lucru într-un viitor apropiat. “N-am discutat cu dânsul, deocamdată nu sunt liniștite treburile politice, până nu se liniștesc apele, știți cum e. Are și dânsul destule pe cap. O să ajung până la dânsul să avem o discuție, să promovăm zona”, a spus primarul din Baia de Fier.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: