Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ponta nu mai poate fi nici avocat!

„Dottore” Victor Ponta ar putea să nu mai fie din toamnă avocat, profesie pe care a prestat-o în baza titlului de doctor pe care l-a obținut la începutul anilor 2000. Anularea titlului de doctor în drept în urma scandalului de plagiat a determinat-o pe eurodeputata Monica Macovei să ceară ieri oficial Baroului București să analizeze situația lui Ponta și să dispună excluderea acestuia din rândul membrilor săi. "Vă solicit excluderea imediată din Baroul București a domnului Victor Viorel Ponta, întrucât acesta a dobândit calitatea de avocat fără examen, ca titular al diplomei de doctor în drept. Titlul de doctor i-a fost retras de ministrul Educației, pe baza deciziei definitive că lucrarea a fost plagiată, astfel încât dl Ponta nu mai îndeplinește condițiile legale pentru a exercita profesia de avocat", a scris  Monica Macovei în solicitarea adresată decanului Baroului București.

Decanul Ion Dragne a menționat că situația lui Ponta va fi discutată într-o ședință a Baroului în cursul zilei de 23 August. Meseria de avocat pe care riscă să o piardă acum i-a adus lui Ponta nu doar satisfacții profesionale sau financiare, ci și dosarul penal în care procurorii DNA îl acuză că a încasat ilegal de la casa de avocatură a lui Dan Șova sume de bani pentru servicii pe care nu le-a prestat, procesul fiind pe rolul instanțelor.

Vizualizări: 575

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: