Ponta s-a infectat cu Antena 3

Ea însăși o copie fidelă (doar că mult mai mocirloasă) a imundului Fox News, Antena 3 și-a obișnuit telespectatorii cu comparații scandaloase și chiar la limita legii. Băsescu, de pildă, este deseori comparat cu Hitler, atât de directorul postului, cât și în promo-uri inimaginabil de agresive, transmise cu obstinație în decursul întregii zile.

Și, cum Victoraș e un obișnuit al lui Gâdea, unde nu ratează nici o ocazie să-și dea pe față arama de neam prost, nu ne putem mira că a făcut această declarație la adresa unui reputat parlamentar european: ”Elmar Brok este un demagog iresponsabil cu o gândire populistă și fascistă, exact ca Macovei”, a declarat plagiatorul despre un om care e membru al Parlamentului European din 1980 și care a fost 9 ani consecutivi președintele Comisiei de Politică Externă a PE. La scurt timp după această declarație, ca și în vara lui 2012, Victoraș cel viteaz și prost de gură a fost urecheat de tata Schultz (președintele Partidului European și, culmea, rival politic al lui Brok, deci teoretic prieten al PSD-ului), care în afară de urecheală i-a dat tălâmbului și o mostră despre cum ar trebui tratat un adversar politic: ”Nu pot să fiu de acord cu asemenea declarații făcute de premierul unei țări europene. Este o chestiune pe care o voi clarifica cu domnul Ponta personal, dar vreau să subliniez că asemenea comparații sunt total inacceptabile. În plus, domnul Brok este în mod clar un om de o mare integritate”, a spus Schulz, foarte drăguț din moment ce chiar ne consideră, încă, o țară europeană.

Victoraș, ca și data trecută, a băgat coada între picioare și și-a cerut scuze, ca un viclean copil de casă ce se găsește. Deși toate indiciile ar trebui să-i spună că el este complet defazat nu doar față de rivalii pe linie politică, ci și față de cei care ar trebui să fie de aceeași parte cu el, Victor Ponta nu înțelege. Nu înțelege că nu mai există comunismul și manipularea. Nu înțelege că până și cei pe care el îi crede prietenii de stânga din Europa sunt, de fapt, tot niște oameni de dreapta, cu aceleași valori europene pe care el nu le pricepe. De fapt, nici măcar nu le concepe. Dar nu-i nimic. Victoraș o să rămână cu Antena 3. Un inadaptat social și politic care peste un an o să urle la lună ca alți boi pe care i-a depășit cursul evenimentelor (vezi Ciorbea sau Roman). Și, desigur, o să-i facă naziști pe toți oamenii normali la cap.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: