Ponta și Dăncilă, la tribunal

Premierul Viorica Dăncilă afirmă că liderul PRO România, Victor Ponta, i-a adus acuzaţii neprobate şi a ameninţat-o "cu mascaţii". "Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la prim-ministrul României", spune Dăncilă.

"Închidem această zi cu un alt agitator al scenei politice. Am văzut astăzi în Victor Ponta un om disperat, iresponsabil şi lipsit de credibilitate. Am văzut un om care, pentru a-şi atinge scopul personal, e în stare să mintă, să acuze fără să prezinte dovezi, să calce şi pe cadavre. Nu toţi oamenii sunt de vânzare şi asta nu înţelege Ponta. Nu toţi aşteaptă recompense pentru a vedea calea corectă. Aceasta nu e abordarea mea şi, în mod cert, nu este modul meu de a face lucruri", afirmă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, miercuri seară.

Ea adaugă că Ponta i-a adus acuzaţii neprobate şi a ameninţat-o "cu mascaţii".

"Victor Ponta a atacat astăzi Prim-ministrul ţării cu acuzaţii neprobate şi l-a ameninţat cu mascaţii. Aceste declaraţii sunt de o gravitate extremă care pot avea repercusiuni serioase şi pot induce prejudicii de imagine atât în plan intern, cât şi în plan extern. Dacă Victor Ponta mai vrea să aibă vreo fărâmă de credibilitate în faţa oamenilor, este dator să aducă probe. Îl somez să prezinte public dovezi pentru toate aceste acuzaţii. În caz contrar, voi depune plângere penală împotriva domnului Ponta pentru atac la Prim-ministrul României", mai spune Dăncilă.

Liderul Pro România Vitor Ponta îi indică Vioricăi Dăncilă definiţiile din DEX pentru ”ironie” şi ”prostie”după ce l-a ameninţat că depune plângere penală împotriva lui.” Ce blestem pe România să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica!”, spune el.

”În Septembrie 2019 tovarăşa Viorica Vasilica Dăncilă ( zisă şi “Vio din Videle” ) strigă tot la fel “DOVADA” ! Aş putea să îi spui gluma cu “ce zic eu şi ce înţelege ea”/ dar îmi mai face o plângere penală! Pot însă să prezint dovada-definiţia din DEX a ironiei: https://dexonline.ro/definiţie/ironie (sunt sigur că s-a predat şi la Şcoală din Videle dar “Vio” a chiulit de la lecţie că o chemase Liviu în curte)!
Pot să o ajut şi cu o altă definiţie, tot din DEX : https://dexonline.ro/definiţie/prostie. Dincolo însă de ironie-ce blestem pe România şi pe social democraţie să sară din “lacul Liviu” în “puţul Viorica”!!!”, scrie Ponta pe Facebook.

Vizualizări: 1,422

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: