Ponta şi ministrul Sănătăţii, aşteptaţi la Târgu Jiu

Premierul Victor Ponta şi Raed Arafat, ministrul Sănătăţii, sunt aşteptaţi mâine la Târgu Jiu pentru a participa la inaugurarea Policlinicii din incinta Spitalului Judeţean şi a Centrului de zi “Christian”. Directorul unităţii spitaliceşti spune că va profita de prezenţa oficialităţilor la Târgu Jiu pentru a le cere fonduri pentru noi investiţii.

Policlinica Târgu Jiu va fi inaugurată mâine în prezenţa premierului Victor Ponta şi a ministrului Sănătăţii Raed Arafat. Cei doi vor vizita şi secţiile Spitalului Judeţean care au fost reabilitate vara trecută. Managerul unităţii spitaliceşti spune că va profita de ocazie pentru a le cere să aloce fonduri pentru noi investiţii. “Le vom prezenta doleanţele noastre şi vom cere fonduri pentru Spitalul Judeţean. Sperăm ca Spitalul Judeţean să fie în atenţia unui prim ministru aşa cum nu a fost până acum. Este foarte important să ne ajute pentru că avem nevoie de bani pentru mai multe investiţii. Vrem să mutăm UPU în Spitalul Judeţean şi să relocăm secţii. Vrem să ne dea bani pentru o nouă staţie de sterilizare şi pentru înlocuirea lifturilor”, a declarat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean.

Altă inaugurare în aceeaşi zi

Tot mâine, oficialităţile vor mai tăia panglica unui alt obiectiv din Târgu Jiu.  Este vorba despre Centrul de zi “Christian”, care a fost amenajat de către municipalitate într-o fostă centrală termică de cartier din zona Mioriţei. Centrul va deservi, prin rotaţie, câteva sute de persoane cu dizabilităţi. Acestea vor beneficia de consiliere psihologică şi vor avea posibilitatea să participe la diverse activităţi culturale care le vor dezvolta potenţialul creativ. În incinta centrului există atât o sală de sport dotată corespunzător nevoilor beneficiarilor cât şi o sală de tenis de masă. Proiectul are o valoare de aproximativ 3 milioane de lei şi este realizat prin Programul Operaţional Regional.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: