Ponta, spre Braşov în coloana lui Băsescu

Liderul social-democraţilor a urcat la sfârşitul săptămânii trecute la munte, fiind observat, în drumul său spre Braşov, în coloana care îl ducea pe preşedintele Traian Băsescu spre Predeal.

Victor Ponta a menţionat ulterior că nu ar fi fost nimic aranjat dinainte pentru ca maşina sa să intre în coloana cu antemergător, deputatul de pe colegiul 6 Târgu Jiu având un şofer care se afla la volan, „copilotul” fiind doar pasager. „Am ajuns din urmă coloana lu' Băse la intrarea pe centura Ploieştiului, am încercat de vreo două ori s-o depăşim, da' ne-a blocat unul dintre echipajele de poliţie şi a trebuit să renunţăm. După aia poliţiştii au încercat şi să ne împiedice să stăm în coada coloanei, dar când au văzut cine suntem ne-au lăsat în pace.  Şi ne-am târât până la Predeal cu 70-80 la oră, că nu s-a putut merge mai repede din cauza aglomeraţiei de pe şosea, cu toţi antemergătorii lu' Băse. Noroc că de la Predeal s-a mai eliberat drumul şi am putut s-o calc ca lumea, nu mi-a mai stat nimeni în faţă până la Braşov, am ajuns în doar vreo 13-14 minute", a spus şoferul lui Ponta pentru gândul.info.

Victor Ponta s-a limitat la a spune că maşina sa a stat o oră şi jumătate în spatele coloanei prezidenţiale, deputatul menţionând că „e o lecţie pentru mine, când vom fi la putere să nu facem la fel”. Prezenţa şefului PSD în coloana lui Băsescu s-a produs la o zi după celebrul discurs pe care Ponta l-a susţinut în Parlament şi prin care părea că mai mult laudă noul Guvern Ungureanu, decât să îl critice. De critici a avut parte doar deputatul după vorbele amiabile rostite din Parlament, liberalii reacţionând extrem de dur şi cerându-i acestuia să păstreze linia de până acum. Cel mai dur a fost cu Ponta însă chiar Corneliu Vadim Tudor, care l-a acuzat pe parlamentarul gorjean de „trădare”. „Ponta trădează pentru a doua oară. Prima dată a fost cu Geoană, când a dat şefia Senatului actualei puteri, iar a doua oară a fost acum, la investirea cabinetului Ungureanu”, a spus Vadim într-o emisiune televizată. Ponta având programată la sfârşitul săptămânii trecute o şedinţă de partid la Braşov.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: