Ponta: Stadionul a fost predat pe şest

Fostul premier Victor Ponta, cel care conducea guvernul României atunci când s-a semnat contractul de execuţie a stadionului din Târgu Jiu, este dezamăgit că nu a fost invitat şi el la predarea obiectivului. Aflat acum la un alt partid decât PSD, care a organizat festivitatea cu circuit închis de predare a unor documente ale stadionului, Ponta speră ca măcar la inaugurarea stadionului să fie invitat.

Predat pe ascuns, în grabă mare, printr-o aşa zisă festivitate cu circuit închis, numai pentru conducătorii PSD, stadionul din Târgu Jiu stârneşte în continuare controverse printre politicieni.

Fostul premier Victor Ponta, cel care a semnat documentele de începere a lucrărilor la Stadionul din Târgu Jiu, este nemulțumit că n-a fost invitat şi el la evenimentul de predare a stadionului din Târgu Jiu. „Am  înţeles că stadionul a fost predat pe şest de un domn de la PSD, nu ştiu ce ministru, care nu are nici o legătură cu sportul şi nici nu ştia  unde este Târgu Jiul. Dar eu sunt convins că oamenii din Târgu Jiu ştiu că eu am fost, alături de primarul de atunci Florin Cârciumaru, cel care am demarat proiectul.  Nu am fost chemat  la predarea stadionului pentru că acest  băiat de la PSD Bistriţa, care nu are  nici o legătură cu Gorjul, nu a  vrut să  mă cheme,  ceea ce denotă o lipsă de obraz care în Oltenia se  ţine minte. Oamenii ştiu foarte bine cine a făcut stadionul, şi chiar aşa se şi zice, stadionul lui Cârciumaru şi al lui Ponta, nimeni nu va zice că l-a  făcut nea Vasile de la Bistriţa, care crede el că descinde aşa în Oltenia şi îl bagă lumea  în seamă”, a spus Ponta la Radio Infinit. 

Fiind cel care a semnat documentele prin care s-a realizat investiţia, alături de Liviu Dragnea, Ponta se aşteaptă să fie invitat măcar la inaugurarea stadionului: „Pe data de 25  octombrie, dacă sunt invitat sigur că vin, şi vin de fiecare dată cu plăcere la Târgu Jiu, pentru că  am acolo foarte mulţi oameni pe care îi apreciez şi cu care voi face treabă în  continuare”.

Vicepremierul Vasile Daniel Suciu a fost prezent la Târgu Jiu săptămâna trecută şi a predat documentele noului stadion primarului Marcel Romanescu, invitând  la  evenimentul ad-hoc numai parlamentari ai PSD şi consilieri locali ai partidului său.

Vizualizări: 2,389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: