Ponta taie panglica unei investiţii finanţate de Guvernul Boc

Premierul Victor Ponta nu ratează nici o inaugurare din judeţul Gorj, mai ales dacă acestea au loc acum, în plină campanie electorală. Ponta şi-a făcut un hobby din a tăia panglica la diferite obiective, chiar dacă în mare parte acestea nu au obţinut finanţare în timpul guvernului său. Premierul îşi asumă toate meritele şi spune că a investit în spitale în condiţiile în care lucrările sunt deja  efectuate cu fonduri europene.

Premierul Victor Ponta şi ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, vor veni astăzi la Târgu Jiu pentru participa la inaugurarea Policlinicii din incinta Spitalului Judeţean. Proiectul “Reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu”, a obţinut finanţare în Guvernul Boc, lucrările începând în data 24 februarie 2011. Investiţia are o valoare de 19.454.812,64 lei, din care: 13.246.126,60 lei sunt fonduri europene, 5.763.935,98 lei este contribuţia Guvernului Boc şi doar 444.750,36 contribuţia beneficiarului. Deşi oficial data finalizării proiectului este 23 februarie 2013, autorităţile grăbesc inaugurarea obiectivului în campanie pentru ca Ponta să mai câştige ceva voturi în plus.

Conducerea spitalului aşteaptă cu interes vizita oficialilor, nu neapărat pentru a se lăuda cu modernizările făcute în ultima perioadă, ci pentru a putea profita de ocazie ca să-i ceară premierului şi ministrului Sănătăţii să aloce fonduri pentru noi investiţii. “Nu vrem să ne lăudăm cu ceea ce am făcut deja, ci vrem să arătăm ministrului Sănătăţii şi premierului Victor Ponta ceea ce avem de făcut. Sperăm ca Spitalul Judeţean să fie în atenţia dumnealor cum nu a fost până acum. Este foarte important să ne ajute pentru că avem nevoie de bani pentru mai multe investiţii. Ne trebuie fonduri pentru reabilitarea totală a Spitalului Judeţean. Vrem să mutăm UPU în Spitalul Judeţean şi să relocăm secţii. Ne trebuie bani pentru o nouă staţie de sterilizare şi pentru înlocuirea lifturilor”, a declarat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: