Ponta, „tamponat” de Orban și Geoană!

Victor Ponta și-a intrat ieri în pâine din plin, după vacanța petrecută la Abu Dhabi și Dubai, prezența sa în Parlament fiind un bun prilej pentru liberalul Ludovic Orban să îi ceară demisia pentru modul în care Guvernul a organizat alegerile în străinătate. Discuțiile dintre cei doi au degenerat, Orban susținând că premierul este „o pată pe obrazul României, omul care ați reușit să ne faceți de râs în fața întregii Europe”, deputatul de pe Colegiul 6 Târgu Jiu nerămânând nici el dator cu replicile, mai ales că este la cuțite cu liberalul încă de pe vremea când acesta era ministru al transporturilor și a aprobat modernizarea Transalpina. El a spus despre Orban că este un „bufon” care, dacă nu ar fi fost pe lista USL, nu ar fi fost azi în Parlament.

Interesant este că ieri a avut o reacție față de Ponta și Mircea Geoană, cel care consideră că premierul trebuie să își facă o analiză nu neapărat pentru că a pierdut alegerile, ci pentru că după ce le-a pierdut s-a dus în Dubai, lucru care nu i-a făcut bine, în opinia social-democratului. „Nu i-a făcut bine (vacanţa în Dubai, n.r.), orice am spune şi oricum ne-am poziţiona faţă de acest episod. Nu i-a făcut bine, dar este o chestiune pe care dânsul trebuie să şi-o analizeze, aşa cum sunt convins că îşi face o analiză cu privire la propriii paşi şi la modul în care îşi vede viitorul politic imediat”, a declarat ieri Mircea Geoană.

Premierul a refuzat ieri să dea explicații despre deplasarea din Dubai și Abu Dhabi, preferând să arunce vina pe un jurnalist și să îl declare „ofițer sub acoperire”, lucru pe care cel vizat, respectiv  realizatorul Rareș Bogdan de la Realitatea Tv, l-a dezmințit ferm. Ponta nu pare dispus să-și facă analiza despre care vorbea Geoană, celor care așteaptă un asemenea demers din partea premierului nerămânându-le decât să se amuze de cel mai la modă banc de zilele acestea, respectiv cel cu „Duba-i gata?”.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: