Popeangă, atac la fraţii Romanescu

Ieşire neaşteptată ieri a deputatul Vasile Popeangă în prima conferinţă de presă din 2011 la care a participat la sediul PSD Gorj. Subprefectul Marcel Romanescu a fost luat la ţintă încă de la început, deputatul acuzându-l pe acesta că, prin intermediul funcţiei deţinute la nivelul administraţiei judeţene, întârzie în mod nejustificat recepţia finală a instalaţiei de apă de la Turcineşti. Romanescu nu a vrut să facă prea multe comentarii spunând că bunul simţi şi universitatea la care ambii lucrează îl obligă să se abţină.

Localitatea cu pricina este şi cea în care stă subprefectul, Romanescu făcând demersuri atunci când era deputat ca de la buget să fie alocate fonduri cu care să fie realizată aducţiunea cu apă.

Recepţia finală a fost amânată de mai multe ori, membrii comisiei de recepţie invocând diferite motive, Popeangă spunând ieri că, de fapt, subprefectul ar fi interesat ca recepţia să nu se producă mai repede, din interese electorale. Deputatul a reamintit ieri „cine” a candidat anterior la Primăria Turcineşti, respectiv, tatăl subprefectului, Marcel Romanescu fiind „lăudat” de către Popeangă pentru „meritul” de a-şi fi promovat fratele, pe George, la şefia Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj. Popeangă a menţionat că a fost sesizat de către cetăţeni şi că de aceea exprimă un asemenea punct de vedere, el fiind convins că reţeaua de apă poate fi pusă în funcţiune la Turcineşti dacă subprefectul nu ar interveni şi ar pune piedici.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că nu are nici un interes ca să nu fie finalizată cât mai repede recepţia la reţeaua de apă şi că, în consecinţă, nu înţelege ieşirea publică a deputatului. „Nu mă surprinde ieşirea domnului Popeangă şi pot să vă spun că nu am o problemă din cauza declaraţiilor respective. Ce vă asigur eu însă este că în comisia de recepţie sunt trei reprezentanţi de la Consiliul Judeţean, trei de la Consiliul Local, un reprezentant al Primăriei şi unul al Prefecturii. Preşedintele comisiei, mai mult, este viceprimarul comunei, care este bun prieten cu domnul deputat. În comisie s-a votat cu unanimitate şi nu înţeleg cum de i-am influenţat eu pe toţi membrii pentru a vota aşa. Cu ce e vinovat Romanescu pentru că votează oamenii aceştia astfel- Dacă era un vot la limită mai putea să se interpreteze ceva, dar, aşa…”, declară Romanescu.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: