Popeangă: Ce să-i facem lui Băcanu dacă acestea sunt interesele lui

Primarii PSD care au proiecte ce pot fi realizate printr-un angajament cu UNPR sunt liberi să facă acest lucru. Aceasta este, pe scurt, declaraţia deputatului Vasile Popeangă. Având exemplul primarului din Vladimir, Popeangă spune că primarii care sunt în discuţii cu partidul lui Dan Ilie Morega pentru că…au proiecte. Aurel Băcanu nu va fi sancţionat de partid.

Cum comentaţi ce s-a întâmplat cu domnul Băcanu- A fost la o şedinţă a UNPR.

Mă surprinde pentru că este un om politic cu experienţă. Vineri a fost aici la o întâlnire de-a noastră, sâmbătă a fost acolo. Are şi el nişte obiective, nişte drumuri, pe care doreşte să le termine. Se pare că a primit nişte promisiuni în acest sens. Dumnealui urmăreşte acest lucru, normal ar fi, să analizăm foarte exact, dacă doreşte să candideze să ne spună că va candida la UNPR şi să-şi dea demisia din partid.

Ce o să facă PSD?

Orice om politic şi mai ales primarii îşi fac nişte calcule având în vedere comasarea alegerilor, având în vedere faptul că primarii ies din primul tur şi având în vedere că pe toţi primarii din judeţul Gorj şi din ţară îi ajută electoratul. Există un nucleu dur al electoratului PSD şi PNL care niciodată nu vor vota pe cei care vor schimba partidele politice. Doresc să pun pariu cu anumiţi primari care intenţionează să candideze, prin declaraţii, probabil făcute emoţional, că nu vor mai câştiga atât cât cred că reprezintă ei. Probabil li s-au promis nişte bani, probabil au nişte lucrări. Vreau să vă spun că o să aibă mari dezamăgiri.

Dumneavoastră ce decizie aţi lua în cazul domnului Băcanu?

Dacă cereţi punctul meu de vedere eu aş propune excluderea lui Băcanu de la Vladimir, dacă e să o discutăm politic, dar în condiţiile astea, cum el nu a venit să discute cu BPJ, să explice, apoi o să vină Băcanu să spună nu ştiu ce şi apoi o să ziceţi că s-au grăbit cei de la PSD cu excluderea lui.

Ce să-i facem noi lui Băcanu dacă el consideră că acestea sunt interesele lui imediate şi ale comunităţii acţionează ca atare. Statutul stabileşte să-l excludem din partid dar de ce să-l excludem, să rămână primar-

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: