Popeangă, de partea personalului TESA din CEO

Economiştii şi juriştii din cadrul Complexului Energetic Oltenia, trimişi forţat în producţie, cer sprijinul parlamentarilor de Gorj. Deputatul PSD Vasile Popeangă spune că a purtat discuţii cu o parte a personalului TESA.

„Peste 25 de persoane, care mă cunosc ca parlamentar sau din campaniile electorale, au venit în audienţă sau m-au contactat telefonic pentru a-mi prezenta situaţia în care se află. Din discuţiile purtate cu dumnealor a reieşit faptul că nu cunoşteau criteriile pe baza cărora s-a făcut reorganizarea, oamenii temându-se că este o disponibilizare forţată. Am încercat să-i liniştesc spunându-le că nu îşi vor pierde locurile de muncă”, a declarat deputatul Vasile Popeangă.

Parlamentarul PSD spune că, la rândul lui, a rămas surprins de reorganizarea făcută de conducerea Complexului Energetic Oltenia. „Eu îi înţeleg pe oameni. M-a surprins şi pe mine trecerea de pe funcţia de economist pe funcţia de muncitor necalificat. Nu mi se pare normal acest lucru. Bănuiesc că oamenii îşi vor face în continuare meseria de economişti, iar pe ştatul de funcţii vor figura ca muncitori necalificaţi. Cel puţin cred că aşa ar fi cât de cât mai acceptabil”, a menţionat Vasile Popeangă.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: