Popeangă: M-am hotărât, plec din PSD! Vezi condiţia!

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru a convocat Biroul Politic Judeţean pentru vineri, la ora 11.00. Potrivit preşedintelui social-democraţilor, scopul convocării acestui birou este acela de a lămuriri lucrurile cu deputaţii Vasile Popeangă şi Scarlat Iriza, pe seama cărora au apărut zvonuri cum că ar vrea să plece din PSD. „M-am hotărât: Voi pleca din PSD odată cu Cârciumaru şi Călinoiu”, a spus deputatul Popeangă.

Florin Cârciumaru speră că va detensiona atmosfera din PSD în cadrul şedinţei de vineri. „Am convocat Biroul Permanent tocmai pentru a discuta faţă în faţă unele probleme, probleme care au şi tensionat atmosfera în cadrul organizaţiei PSD fiind alimentate şi din stânga, şi din dreapta pentru că a lipsit şi lipseşte dialogul faţă în faţă. Am convocat Biroul Permanent pentru a spune lucrurilor pe nume. Am încredere în capacitatea de analiză a domnului Iriza şi a domnului Popeangă, că vor trece peste acel moment de supărare. Suntem oameni şi fiecare dintre noi mai şi greşeşte”, a declarat preşedintele PSD Gorj.

Vasile Popeangă este indecis în ceea ce priveşte participarea sa la şedinţă. „Încă nu am fost invitat la şedinţă şi nu mi-am făcut programul pentru vineri. Domnul Florin Cârciumaru este un prea mare, ca funcţie, ca să mă invite pe mine, un amărât de deputat. Preşedintele şi preşedintele executiv sunt nişte oameni cu un statut prea înalt ca să se coboare la nivelul nostru, al parlamentarilor”, a declarat Vasile Popeangă, deputat PSD. Acesta spune că va pleca din PSD în aceeaşi zi cu Cârciumaru şi Călinoiu. „M-am hotărât: Voi pleca din PSD odată cu Cârciumaru şi Călinoiu. Dacă mâine sau poimâine ei anunţă că pleacă din PSD, în aceeaşi zi îmi voi pune şi eu demisia pe masă. Vom pleca toţi trei în aceeaşi zi, însă în direcţii diferite. Cred că e timpul să-i lăsăm pe cei mai tineri să conducă partidul”, a precizat Popeangă.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: