Popeangă: Manta şi Fugaru se potrivesc de minune

Parlamentarul gorjean, Vasile Popeangă, a făcut ieri o declaraţie dură la adresa liderului PRM Gorj, Ion Fugaru, dar şi împotriva lui Pantelimon Manta. Declaraţia a fost făcută după ce Fugaru a sugerat că Popeangă a semnat adeziune la PRM. Manta şi-a dat cu părerea şi a spus că Popeangă ar putea fi cel care a trecut în barca peremiştilor.

Şeful organizaţiei PRM, Ion Fugaru, a precizat că nu va face public numele şi adeziunea persoanei respective decât după congresul pe care social-democraţii îl au la sfârşitul acestei săptămâni. Toate privirile s-au orientat însă către Vasile Popeangă, nevoit ieri să afirme răspicat că îşi va încheia cariera politică doar în PSD, cu excepţia unei eventuale sancţionări a sa cu excluderea din partid.

Speculaţiile respective au fost întărite şi de fostul deputat Pantelimon Manta, care a declarat că nu vede un alt parlamentar din PSD Gorj care să se înscrie la PRM, cu excepţia lui Popeangă. Manta şi Popeangă au colaborat la începutul anilor 2000, când au condus PD Gorj, până în vara anului 2004, când Traian Băsescu i-a tăiat de pe listele electorale ale partidului, fiecare migrând ulterior la PNL şi, respectiv, PSD.

Deputatul PSD afirmă că ambii politicieni vorbesc despre el doar pentru a-i mai băga presa în seamă şi pentru a nu fi uitaţi de electorat. Popeangă spunând că nu va mai pleca din partidul în care este membru decât dacă va fi exclus. "Lui Fugaru îi place să fie şi el băgat în seamă şi să se scrie despre el prin ziare. Eu o spun foarte clar că nu am de gând să-mi închei activitatea politică în alt partid decât la PSD, evident, dacă nu sunt dat afară. Manta e şi el la fel ca şi Fugaru, amândoi se potrivesc de minune. Îi recomand să se înscrie el la PRM că oricum nu mai are niciun viitor în PNL. Se potrivesc amândoi şi prin prisma rezultatelor, iar el oricum nu va mai avea un alt loc la vreun alt partid în afară de PRM, după ce în PNL nu va mai ajunge niciodată", spune, cu supărare, Vasile Popeangă.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: