Popeangă, supărat că Rotaru îi vrea colegiul

Deputatul PSD Vasile Popeangă s-a supărat pe colegul său, primarul Marian Rotaru, care a declarat la Interviurile Infinit FM că vrea să candideze la Camera Deputaților, chiar și pe colegiul ocupat de el.

 

Social-democratul Marian Rotaru vrea să candideze la parlamentare cu orice preț. Dacă partidul nu-l va susține pentru un post va candida independet.

 „Spun de 8 ani că vreau să candidez la deputaţi. Nu mă văd primar de ţară până la adânci bătrâneţi! Dacă nu voi fi susţinut plec şi candidez ca independent!”, a spus Rotaru la Interviurile Infinit FM. Până una alta, Rotaru vrea să candideze fie pe colegiul 5, al lui Popeangă, fie pe 6, al lui Victor Ponta.

Primarul a reamintit de voturile pe care le-a adus lui Victor Ponta, în 2008, precizând că este foarte cunoscut în municipiu, aşa că ia în calcul şi o candidatură pe Târgu-Jiu.

Vasile Popeangă e deranjat de declaraţia lui Marian Rotaru. „E o chestiune care mă surprinde. Nu a avut un elementar simț de a-mi spune, uite dom’le eu îmi doresc să candidez pe locul 5. Sigur că eu am avut niște intuiții dar nu mă preocupă asta acum. Eu știu multe și având în vedere că este primar la Lelești..”, a declarat deputatul. Mai mult, acesta i-a amintit lui Rotaru decizia Comitetului Consultativ al PSD, care a decis suținerea parlamentarilor aflați deja la un mandat.

 

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: