Popescu (PSD): Vom avea o singură propunere de viceprimar

Social-democraţii din Târgu Jiu se vor întruni în data de 27 iulie pentru a stabili care dintre consilierii PSD va fi candidatul partidului la funcţia de viceprimar la nivel de municipiu, post devenit vacant după demisia Iuliei Vână.

Reporter: Din ce motive social-democraţii nu s-au putut întâlni luni pentru stabilirea unui candidat în Consiliul Local?

Aurel Popescu: Secretarul organizației municipale a Partidului Social Democrat a sunat mai mulți colegi, vom avea un procent mare prezent la ședință și va avea loc ședința pe data de 27 iulie, ședință la care,  pe ordinea de zi vom avea mai multe puncte, printre care și acela al stabilirii consilierului municipal cu care vom merge, propunerea noastră pentru funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu.

Rep.: Din discuțiile de până acum, spre ce persoană înclinați balanța să ocupe această poziție?

A.P.: Candidați pentru funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu pot fi oricare din consilierii municipali, dar deocamdată sunt doar câteva nume, domnul Predescu Nicolae, domnul Tudor Adrian, domnul Roibu Dincă Petrișor, deci sunt câțiva dintre consilierii cu care am discutat și cu care vom continua discuțiile și în această săptămână. Va fi destul de important pentru noi și va fi destul de serios discutată această problemă, pentru că ne dorim ca acestă funcție să fie deținută de unul dintre consilierii Partidului Social Democrat ,iar pentru această perioadă să aibă posibilitatea și capacitatea de a-și onora toate obligațiile pe care le are și a-și îndeplini toate sarcinile care revin în spatele acestuia.

Rep.: Cei trei enumeraţi de dvs. ar fi toți dispuși să preia această poziție?

A.P.: Vom stabili până pe data de 27 sigur. Vom merge cu o singură propunere pentru funcția de viceprimar, vom merge cu unul dintre consilierii noștri, consilierul pe care îl vom considera noi cel mai  potrivit pentru a deține această funcție.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: