Porumbel: ”Călinoiu e iute la mânie”

Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Profesionist ”Doina Gorjului”, va candida din partea UNPR la primăria Novaci. Acesta a declarat ieri că nu mai e cale de întors, prin urmare va părăsi și ansamblul. ”Este datoria mea să candidez la primăria Novaci și să ies primar. Automat nu mai pot fi director și va trebui să renunț. O să candidez din partea UNPR pentru că este un partid parlamentar. O să fiu director până când voi câștiga primar. Sunt convins că o să fie bătălie mare pentru această funcție după plecarea mea”, a declarat Gheorghe Porumbel.

Cât despre declarațiile făcute de Ion Călinoiu în ultima perioadă la adresa sa, Gheorghe Porumbel a precizat că nu există un conflict deschis între cei doi și că cel mai probabil președintele Consiliului Județean este iute la mânie. ”Exclus să fie vorba de un conflict între mine și domnul președinte. Atâta timp cât am fost membru PSD mi-am făcut datoria pe deplin. Probabil că dânsul e iute la mânie, atâta tot”, a declarat Gheorghe Porumbel.

Cu toate acestea, PSD-iştii nu îi dădeau prea multe şanse la obţinerea fotoliului de primar la Novaci. ”În momentul în care am făcut sondajele am constatat că lucrurile nu stau chiar aşa cum văzusem noi, adică domnul Porumbel, în sondajul făcut de noi, cât şi de PNL este după domnul Leuştean. De asta nici nu am insistat. Câştigarea unei competiţii nu ţine însă numai de sondaje, ci şi de modul în care se organizează campania, de modul în care candidatul convinge electoratul, dar nu avea rost să ne cramponăm de o problemă pentru că noi am tot insistat să îl convingem pe domnul Porumbel că nu este bine să candideze şi că este bine să lăsăm candidatul PNL ca să nu avem discuţii la nivel de USL”, menţionează Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: