Postul de manager de la Ambulanţa Gorj, scos la concurs

Postul de manager la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj va fi scos la concurs în luna mai. În prezent această funcţie este ocupată interimar de Ana Duma. Anunţul a fost făcut în cadrul unei videoconferinţe cu Ministerul Sănătăţii. Ana Duma a fost prezentă la videoconferinţă, însă nu ştie dacă va participa sau nu. „Eu ocup interimar funcţia de manager din luna iunie a anului trecut, până când se va organiza concurs pentru acest post, însă nu ştiu dacă o să particip sau nu. Am timp să mă mai gândesc. Deocamdată ocup această funcţie până la concurs”, spune Ana Duma.

Nici Jana Prejbeanu, cea care a condus Serviciul Judeţean de Ambulanţă înainte de Duma, nu a spus dacă va intra sau nu în competiţie. „Nu ştiu nimic de concurs. Nu ştiu dacă particip. Acum am altă treabă”, spune Jana Prejbeanu.

Concursul va fi la Ministerul Sănătăţii şi se anunţă a fi unul destul de greu. „Concursul va fi cel mai probabil în luna mai a acestui an. Se va organiza la Ministerul Sănătăţii. Tematica va fi una destul de vastă. Încă nu a fost publicată”, spune Marius Boeriu, director Direcţia de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: