Potârcă intră în „grevă medicală”

Fostul candidat la Preşedinţia României, Constantin Ninel Potârcă, a decis să intre de săptămâna aceasta în „grevă medicală”. Termenul este nou pe piaţa protestelor din România, ex-prezidenţiabilul inventându-l după ce magistraţii i-au prelungit interdicţia de a părăsi municipiul Târgu Jiu.

Potârcă spune că de acum încolo este decis să nu îşi mai ia medicamentele prescrise pentru bolile de care suferă dacă nu poate să meargă la Timişoara la un consult medical de care are nevoie. Decizia respectivă a fost luată după ce, joi, o instanţă a Tribunalului Gorj i-a respins contestaţia depusă la interdicţia de a părăsi municipiul Târgu Jiu în următoarele 30 de zile. „Mai am o speranţă la Curtea de Apel Craiova. Luni sau marţi va fi recursul meu şi dacă nici acolo nu voi fi lăsat să pot să circul liber voi refuza să îmi mai iau medicamentele. Trebuia ca vineri să fiu la Timişoara la un consult. Sunt cardiac şi diabetic şi nu m-a mai văzut medicul de specialitate în toată această perioadă, de când cu anchetele”, afirmă Potârcă.

Fostul prezidenţiabil spune că a prezentat şi joi instanţei documentele medicale din care rezulta că vineri trebuia să se prezinte la medic la Timişoara, însă acest aspect nu a influenţat opinia magistraţilor.

Vizualizări: 106

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: